לא מתקדם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מתקדם
    א
    03/09/2009

אני בחור בשנות ה20 נראה מצוין.ולא ,הבעיה אצלי לא חוסר בחורות אלא עודף בחורות .
    אני מכיר המון בחורות ויוצא הרבה ומבלה ונהנה מקשרים לא מחייבים עם בחורות.

אני רוצה להכיר את האחת שאני ארצה לחיות לכל החיים ,זו שתהיה לצידי תמיד.
    במילים אחרות אני רוצה מישהי רצינית שאיתה אני אחיה עם אופציה כמו רשמתי קודם לכן,לכל החיים.

אני מכיר בחורות ,אולם אחרי כמה שבועות אני מבין שיש מישהי טובה יותר או משהו שמתקן את
    הבחורה הנוכחית שאני יוצא איתה . ואז אני מפסיק לצאת עם הישנה ויוצא עם החדשה וחוזר חלילה.

מה עושים ?!
    בבקשה עזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מתקדם

הוספת תגובה

• שלום לך א יקר

עדה מורג
    03/09/2009

אני מתרשמת מדבריך שאתה בחור ש"מצליח לו" עם בחורות אך אתה עדיין מחפש את האחת והיחידה. בצדק !
    ובהקשר זה אני רוצה לשאול אותך:
    האם אתה יודע איך האחת והיחידה נראית? איך היא מתנהגת? מה האיכויות שלה?
    על מנת שהיא תגיע לחייך שב רגע בין בחורה לבחורה:)).....ותגדיר מה אתה באמת רוצה.

במקביל אני מזמינה אותך להגדיר מה אתה חושב שאתה יכול לתרום לזוגיות הזו שאתה כל כך רוצה?
    מן הסתם זוגיות זה מרחב של נתינה וקבלה.
    מה אתה מוכן לתת? מה היית רוצה לקבל?

ועוד אני רוצה להציע לך להתבונן על אופן הבחירה שלך. אתה אומר שאתה יוצא עם בחורה ואז מבין שאולי יש אחרת יותר טובה או שאתה מנסה "לתקן " אותה לשביעות רצונך.

אז א. אנחנו לא יכולים לתקן אף אחד, גם אחרי שכבר בחרנו ונישאנו. אין לנו את הזכות לתקן....
    מקסימום אנחנו יכולים לשנות רק את עצמנו. מה אתה צריך לשנות אצלך?

ב. התבונן בדפוסי הבחירה שלך בתחומים אחרים....כשאתה בוחר סרט, אתה יוצא ממנו באמצע כי אולי בקולנוע ליד יש סרט טוב יותר? אני מאמינה שכל בחירה שלנו היא בעלת משמעות עבורנו.

רגע לפני שאתה עוזב קשר למען אחרת, שאל את עצמך אם יש לך עדיין מה ללמוד ולאן לצמוח
    בקשר הנוכחי.

מקווה שעזרתי.... בהצלחה בהמשך!
    עדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו