מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתלבטת?ליאל09/09/2009
יש לי חבר כמעט שנתיים,חבר ראשון שלי ככה שאין לי כלל נסיון עם גברים אחרים,החבר שלי בן 23 וחצי אני עוד מעט בת 22 ,יש לי המון התלבטויות לגבי החבר שלי ,אני לא יודעת שם אני אוהבת אותו באמת או שאני רגליה אליו ,אני גרה אצלו בבית שלו ושל הוריו ,הם לא דורשים ממני לשלם כלום וכמובן שלא הוא
הוא די משתדל לרצות אותי ואם אני מעירה על משהו הוא משתדל לשנות את התנהגותו,הפחד הגדול שיש לי הוא שעם הזמן הוא ירגיל אותי לקבל פחות ופחות,בתחילת הזוגיות הוא אף פעם לא אמר לי לא ,כל מה שהייתי מבקשת הוא לא היה מסרב ,אני מרגישה שבתקופה האחרונה הוא יותר מתחשב ברצונות שלו ,דיברתי עם אמא שלי על זה והיא אמרה שכשאדם מספק רק את הרצונות של אחרים מבלי להתחשב ברצונות שלו הוא הופך להיוות מתוסכל ולא איכפת לו מכלום ,וזה המקום שאליו הוא אולי הגיע ,הוא כל הזמן אומר לי שהוא אוהב אותי ואני האישה שלו ,עצם זה שהוא רוצה נגור ביחד מבלי לדרוש ממני דבר מוכיח לי שאכן הוא באמת אוהב ,אך עדין אני לא בטוחה באהבתו אליי,כאילו יש לו אולי איזה אינטרס שהוא נמצא איתי,כשהכרתי אותו הייתי דוגמנית אך עם הזמן הוא סרב לכך מהסיבה שהוא לא מעוניין שכל עם ישראל יראה את הגוף של חברה שלו ,יש לו לפעמים התנהגויות מאוד קטנוניות שמבהילות אותי שאולי הוא לא רציני ומחפש רק גחמות,מדברי נשמע שאני מאוד מבולבלת ואכן כך המצב ,אני מרגישה שיש לי עוד הרבה מה לספר וקצרה היריעה ,יש לי מצד אחד תחושה שהוא מאוד אוהב אותי כמו שאף גבר לא יאהב(אין לי נסיו)ומצד אחד תחושה שהוא לא עושה מספיק ושאולי אני מפסידה משהו יותר טוב(גבר)
הוא לא גבר שקונה לחברה שלו בגדים ותכשיטים הוא די חסכן אך אם אני מבקשת הוא יקנה ,
אולי תוכלו לכוון אותי קצת למצוא הקודה ועליה להתבייט ,חייבת עזרה וייעוץ דחוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תשובה זה נורא דחוף
ליאל10/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאל יקרה
יעל צ'רניאק10/09/2009אני שמה לב שההתלבטות שלך לא נעלמת מזה תקופה.
ציינת בעבר שהערכים החשובים לך הם: משפחה הורים וילדים ,בית חם ואוהב ,זוגיות פורחת
מה זו אהבה עבורך?
במה מתבטאת האהבה?
מה חשוב לך בזוגיות?
מה זה אומר עבורך בית חם ואוהב?
מהי זוגיות פורחת?
נסי לקבל תמונה ברורה של מה את רוצה בזוגיות שלך.
האם את מעריכה את מה שיש לך?
האם את מראה לבן זוגך שאת מעריכה זאת?
האם לדעתך יש התפתחות בקשר בינכם, כל אחד בנפרד ושניכם ביחד?
האם את יכולה לראות את הזוגיות הרצויה לך : משפחה וילדים עם בן זוגך?
התבונני עם עצמך, מה מרגיש לך נכון.
בהצלחה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)