שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    עדן
    15/09/2009

אז ככה , אני בת 28 , אני יוצאת מידי פעם למסיבות ולמקומות אבל לא תמיד יוצא לי להכיר, אז החלטתי לנסות דרך חדשה להכיר , דרך הפייסבוק.
    לאחרונה , ראיתי תמונה של בחור חמוד וכתבתי לו הודעה . לאט לאט דיברנו יותר בצ'אט עד שהגענו לטלפון ולבסוף קבענו להיפגש.
    הדייט הראשון שלנו התחיל עם ספקות לשנינו אבל לי הייתה איזשהי אינטואציה טובה לגבי הבחור ,
    ואכן כך היה. מהרגע שמבטינו נפגשו ולחצנו ידיים , הרגשתי שזה זה , לא יודעת איך להסביר את זה אבל זה פשוט היה כמו המקום שייחלתי לו כל הזמן להגיע.. הרגשתי כל כך בנוח איתו שזה קצת הפחיד אפילו! אבל כשזה בא גם ממנו , זה פשוט זרם.
    היה לנו דייט מדהים!! הוא היה מקסים והחיוך פשוט לא ירד לי מהפנים גם הרבה ימים אחרי זה כמו שהרבה מאוד זמן לא היה לי. כמה ימים אחרי הדייט הראשון שלנו , הוא טס לחו"ל לתקופה קצרה והוא אמר שכל כך עצוב לו שדווקא עכשיו הוא טס והלוואי שהייתי יכולה לבוא איתו,הוא הבטיח שנדבר המון ונהיה בקשר וכך היה , הוא בערך שבועיים שם כבר ויצא שכל יומיים דיברנו בטלפון והתכתבנו המון וכל שיחה שלנו הייתה נגמרת בכמה הוא מתגעגע אלי ורוצה לחבק אותי ושהוא בחיים לא הרגיש ככה והלוואי שהייתי איתו יחד באותו רגע והוא אפילו שאל אותי מה אני רוצה שהוא יביא לי מתנות!!
    לפני שבוע בערך הוא שלח לי הודעה בפייסבוק אחרי יומיים בסה"כ שלא דיברנו , אז לא הייתי איזה יומיים במחשב ורק שראיתי את ההודעה שלחתי לו תשובה (SMS) , אך לא הייתה תשובה . החלטתי לעזוב את זה ולנסות פעם אחרונה למחרת , אך גם על זה לא היה מענה ומאז אין "סימן חיים" ממנו וזה הדבר הכי מוזר בעיני.
    הבחור בן 34 , בחור רציני , שמשקיע ומראה שרוצה , פעם אחת יצאנו ודיברנו מלא בטלפון שהוא בחו"ל בכלל לצורך עבודה והוא השקיע מלא מהזמן שלו לדבר איתי ולתת לי הרגשה טובה ופתאום הוא נעלם!?
    כל כך קשה לי כבר מגברים כאלו! אני עדיין לא החלטתי מה יקרה עם הקשר שלנו כי אני מחכה שהוא יחזור ואז אני אהיה יותר חכמה , אבל אני כל כך מתגעגעת אליו רוצה לשמוע את קולו ולא מבינה איך פתאום הוא הפסיק להתגעגע אלי??
    מתי כבר יגיע הבחור האמיתי??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• עדן יקרה

עדה מורג
    17/09/2009

אני שומעת את התסכול שלך מהמצב שנוצר ואפשר להבין....
    יחד עם זאת - כמה זמן עבר מאז שהוא לא התקשר?

האם היית יכולה לחשוב על תרחישים אחרים במקום לומר " הוא לא מראה סימני חיים"?
    אולי איבד את הטלפון? אולי הוא עסוק מדי בעבודה?
    מצד אחד את אומרת שאת רוצה שהוא יחזור כבר כדי לדעת איפה את עומדת...
    ומצד שני את שואלת : מתי יגיע כבר הבחור האמיתי?

מה זה "הבחור האמיתי" עבורך?
    האם הבחור שפגשת לא אמיתי? היה לך מאד כיף איתו.....
    את אומרת שזה היה הדדי ושהוא נראה משקיען...

ממבט מהצד נראה שיש לך ספק לגביו - כי הוא לא מתקשר בתדירות שציפית או התרגלת בשבועיים הראשונים.
    אני מאד מאמינה שאנחנו יוצרים מציאות. אם יש לך ספק לגביו, אם את פוחדת שהוא שכח אותך,
    אם את עסוקה כל היום בשאלה" למה הבחור שלי לא מגיע?" - את יוצרת מציאות של אין בחור.
    מה שאנחנו שמים עליו את הפוקוס במחשבה וברגש מתממש במציאות.

אני מזמינה אותך להחזיר את המיקוד לעצמך, למי את רוצה להיות בתור בת זוג ובהגדרה ברורה של איזה מין בחור את רוצה. תאמיני שמגיע לך "הבחור ההכי אמיתי" בעולם!
    תאמיני שמגיע לך לזכות באהבה הדדית, את ראויה לאהבה וזה יבוא.

ועוד שאלה קטנה....מה דעתך להתיחס לתקופה שאת עוברת כתקופת חיפוש ולימוד , כתקופה שבה את מתגבשת לקראת האהבה שתבוא?

מאחלת לך מכל הלב שאכן תזכי באהבה שאת רוצה.
    שנה טובה ומבורכת, שנת אהבה!
    עדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה עדה!

עדן
    17/09/2009

התשובה שלך מאוד עזרה לי פתאום להסתכל על כל הסיפור בצורה יותר רגועה.
    אני יודעת שהיה לנו מאוד כיף בדייט הראשון ואני מאמינה בתוך ליבי שכל מה שהוא אמר לי נכון,
    והוא פשוט נסע לעבודה אז יכול להיות שקרה משהו בשבוע האחרון שהוא לא יכול ליצור קשר.
    הוא צריך לחזור עוד שבוע לפי מה שהוא אמר לי , והחלטתי להתקשר אליו בעזרת השם כשיחזור ולראות לאן נושבת הרוח.
    שתהיה שנה טובה ומתוקה מלאה בדברים טובים ומשמחים :-))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדן יקרה

עדה מורג
    17/09/2009

שמחה שעזרתי....

שם המשחק הוא פרופורציות וסבלנות....
    והכול יבוא על מקומו בשלום.

גם לך אחלה שנה!
    עדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו