זמן איכות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זמן איכות?
    מורן
    16/09/2009

לאור המריבה האחרונה הבנו אני ובעלי שאחת הבעיות שלנו היא בין השאר שאנחנו צריכים להשקיע יותר בזמן איכות אחד עם השני ועם הילדים, כי הרגשנו שזה אחד הדברים שתמיד מכשילים אותנו.
    העניין הוא ששנינו מאוד עסוקים בחיי היום יום ובגלל זה הדברים הקטנים והחשובים הללו נדחקים לרוב לפינה.

דרך אגב, היום ראיתי אתר שלמרות שהוא פרסומת יש לו מודעות חברתית בדיוק לנושא הזה..
    תמיד זה קורה לי, כשמשהו מעסיק אותי זה נראה כאילו שזה בדיוק מה שמעסיק את כולם, כמו שאישה בהריון פתאום נראה לה שכולן בהריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זמן איכות?

הוספת תגובה

• מיכלי יקרה

יעל צ'רניאק
    17/09/2009

ללא ספק צריך להשקיע בזמן איכות!
    האם אתם מוכנים לראות את "זמן האיכות" כחשוב ביותר ולהעלותו בסדרי העדיפויות שלכם?

קיבעו זמן לדברים הקטנים וה מ ש מ ע ו ת י י ם !
    ואחר כך בסדר העדיפויות הכניסו את כל שאר הדברים - העיסוקים היומיומיים.

זו נקודה מאוד חשובה שאת מעלה - לפנות זמן איכותי להיות ביחד - עם בן הזוג ועם הילדים.
    הזמן הזה יעשה ללא ספק הרבה טוב, כך שכל שאר הדברים שתעשו, יעשו בצורה טובה יותר.
    לכן חישבו על זמן האיכות כהשקעה לזוגיות, אך גם מעבר לזוגיות - לאיכות החיים בכלל.

כשהיחסים שלנו טובים - אנו יעילים יותר בכל המישורים, אנו שמחים יותר, אנו רגועים יותר.

שיהיה לכם חג שמח, עם זמן איכות יקר

בהצלחה
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו