מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתוסכלתמישהי 224/09/2009
שלום,
היה לי חבר במשך שנה אנחנו נפרדנו בגלל שהוא רצה להיות עם אחרות זה היה לפני שנתיים.
במהלך הקשר שלנו לא היו בעיות כמעט ולא היו ריבים הכל היה טוב גרנו ביחד.
אחרי שנפרדנו עדיין גרנו ביחד לתקופה קצרה מאוד ואז עברתי לגור רחוק ממנו. למרות שנפרדנו המשכנו להתראות והוא היה מספר לי על הכל גם הבנות שהיו לו וגם אם היו לו בנות באותו רגע שנפגשנו גם היה מספר לי.
לפני בערך שלושה חודשים חזרתי לגור איתו למרות שאנחנו לא ביחד והוא עם אחרות. הוא היה מספר לי שכל הבנות האלה סתם אבל בכל זאת הוא לא רוצה עכשיו קשר רציני כי הוא רוצה לטייל עוד. אני שואלת אותו עם הרגשות אליי השתנו והוא אומר שלא שהוא עדיין אוהב אותי כמו פעם. שאלתי אותו אם יש לו רגשות לבנות האלה הוא אמר לא זה הכל סתם בשביל הרגע.
מצד אחד אני מאמינה לו שהכל זה סתם אבל אני בחורה וזה קצת קשה לי. אני מאוד אוהבת אותו הוא בשבילי הכל, קשה לי לוותר עליו. לא היית לי בעיה לחכות לו עד שהכל ימאס עליו אבל אני פוחדת שבסוף אני והוא לא נחזור להיות יחד.
ניסיתי להיות עם אחרים אבל לא יכולתי להמשיך איתם כי יש לי רגשות אליו אני לא מסוגלת לפנות את הלב שלי למישהי אחר.
אני לא יודעת מה לעשות באמת שלא. אני לא רוצה לוותר אליו ולא רוצה לאבד אותו.
תעזרי לי בבקשה עם המצב הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך מתוסכלת יקרה,
עדה מורג25/09/2009לא פלא שאת מרגישה מתוסכלת במצב הזה.....אך ממבט ראשוני נראה לי שמה שחסר כאן זה בהירות לעצמך כמו גם תקשורת בהירה, פתוחה וכנה מול בן זוגך (אם הוא אכן בן זוגך.....)
מצאי לך רגע של שקט ותנסי להתמודד עם השאלות הבאות - אולי מתוך התשובות תמצאי בהירות למצבך.
* על איזו זוגיות את חולמת בחייך?
* מי הוא עבורך בן זוג אידיאלי? חשבי על כל האספקטים: מראה חיצוני, עניין , רגש, מחויבות לקשר,
הדדיות, אחריות....תגדירי בדיוק איזה בן זוג את רוצה.
* מי את רוצה להיות מול בן הזוג? (כנועה, וותרנית, קורבן, סגורה, סובלת או לחילופין שמחה, שותפה
שווה, מתקשרת בפתיחות, אוהבת ונאהבת....חשבי על עוד אפשרויות)
לאחר שתגדירי את הרצונות שלך, אני מזמינה אותך לבדוק עם עצמך האם הקשר עם הבחור הזה עונה על הרצונות שלך ועל הצרכים שלך.
אם כן - יופי! אם לא - בדקי מה מחזיק אותך שם? האם תוכלי לוותר על זה בכל זאת? מהם הקווים האדומים שלך? מה אם יקרה ביניכם, את לא תסכימי להיות שם יותר?
את אומרת " אני לא רוצה לאבד אותו"......אני מאמינה שאנחנו לא "מאבדים" בני זוג, אנחנו בוחרים בני זוג ועל מנת שזוגיות תתקיים ותצמח שני הצדדים אמורים לבחור.
אם צד אחד בוחר ומתחייב והשני לא - הזוגיות פשוט לא מתקיימת.
מאחלת לך התבוננות אמיצה ....
גמר חתימה טובה,
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)