כיצד נגמלים מאהבה לגבר נשוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיצד נגמלים מאהבה לגבר נשוי
    שירי
    27/09/2009

התגרשתי לפני כמה חודשים.במהלך הנישואים היה לי קשר עם גבר נשוי
    הקשר הזה נמשך גם היום.אנחנו נפגשים על בסיס יום יומי(הוא בא אלי בערבים)
    ניסיתי להפרד ממנו כמה פעמים וזה לא הלך היה לי קשה וגם לו. אנחנו מאוהבים בטרוף כבר שלוש שנים. אני יודעת בוודאות שהוא לא הטיפוס שיעזוב את אישתו אעפי שהוא לא אוהב אותה.אני גם לא בטוחה שהייתי רוצה שיעזוב את אישתו למעני(אחריות גדולה ) הייתי רוצה לשכוח אותו להמשיך הלאה למצוא זוגיות אחרת ,כי יש לי המון מה להציע מבלי לפרק בית אחר.
    איך עושים את זה?
    עם הזמן אני מרגישה שאנחנו מתקרבים יותר.הוא נמצא איתי כל ערב ,כיף לי !אך אין לי אפשרות להכיר אף אחד.יחד עם זאת אני בודדה כי זו לא זוגיות באמת.
    האם אפשר בתהליך של אימון אישי לעזור לי להגמל מהקשר הלא בריא הזה?
    אני מנסה להבין מה מחזיק אותי שם? האם רק אהבה? הייתכן שהכאב להיות איתו קטן מכאב הפרידה? אני מפחדת מהפרידה ואגב הניסיונות שלי להפרד ממנו רק חיזקו אצלי את הפחד.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הילה יקרה

יעל צ'רניאק
    30/09/2009

אין ספק שהקשר הזה משרת אותך, את אומרת בעצמך שהכאב להיות איתו קטן מהפחד להפרד.
    אימון יכול לעזור לך לעמוד בפני הפחד ולעשות את הצעד הנכון עבורך.

אני רוצה גם להפנות אותך למאמר שכתבתי בנושא:
    כך תשתחררי ממערכת יחסים לא בריאה -
    [a href='http://www.life-coach.co.il/מהלב/איך-תשתחררי-ממערכת-יחסים-לא-בריאה.aspx' id='link']לחצי כאן[/a]

מקווה שתוכלי להעזר בזה
    בהצלחה
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו