זוגיות חוזרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זוגיות חוזרת
    שלומית
    28/09/2009

שלום רב וגמר חתימה טובה.

אני בת 29 וחוויתי 3 מערכות יחסים רציניות בחיי, שנמשכו גג שנה.
    כל אחת מהמערכות יחסים חוויתי את אותו הדבר- הרגשתי שויתרתי המון על עצמי ועקרונותי ונתתי לעצמי להיסחף אחרי בן הזוג.
    כמו כן חשתי שאני חייבת לשמור על הקשר בצורה הטובה ביותר והשתדלתי שלא לריב או להתווכח רק כדי שהקשר לא יסתיים, מה שבסוף קרה ולא היה לי קל עם כל פרידה שכזו.

בנוסף כל אחד מהגברים הסתיר ממני מידע על עצמו וחייו ואילו אני הייתי כנה וישרה מאוד.

לפני 3 מערכות אלו שהתסיימו ואין לי קשר עם אף אחד מהם, וזה בסדר גמור, היה לי מישהו שנקרא אהבה ראשונה בגיל 17, איתו בהתחלה חשתי שזו האהבה שאני רוצה, ראיתי בו רק טוב אבל הכול היה לא טוב- הוא הסתיר את הרגשות שלו ממני, לא סיפר לי דברים על עצמו וחייו, רצה רק מין (ולא קיבל), וזה היה הקשר הראשון שלא דיברתי בכלל על הרגשות, הרצונות שלי...הייתי תמיד מנסה להיות אופטימית וכנה, נאמנה וכד'...אבל בדיעבד ובהסתכלות לאחור לא הייתה מערכת יחסים בינינו.

המוזר הוא ככול שאני כותבת אני רואה שיש דפוס חוזר בין כל הגברים, למרות שהתבגרתי יותר עם כל אחד ואחד מהם אבל כל פעם היה אותו סיפור, הבעיה היא ששמרנו עם השנים על קשר- אני והבחור מגיל 17, וכל פעם הבנתי שזה לא זה, אבל מבחינתי הרבה פעמים אני חושבת עליו ויודעת שיש צורך בסגירת מעגל ואני מנסה לעשות את זה מכל הכיוונים- האם יש פיתרון שניתן לשמוע עליו באמצעות קואיצינג?
    ודבר נוסף איך אני שוברת את המעגל הזה ומוצאת גבר חדש וטוב יותר עבורי, כאשר לא אחזור לאותם הטעויות? (כבר 3 שנים ללא קשר משמעותי)

תודה, שלומית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות חוזרת

הוספת תגובה

• שלומית יקרה

עדה מורג
    29/09/2009

אני אכן מוקירה אותך על שאת מתחילה לזהות את הדפוס שלך במערכות היחסים.
    כמו כן אני קולטת שאת רוצה לסגור מעגל עם אהבתך הראשונה וללכת הלאה....

אין לי ספק שתהליך של אימון לזוגיות יכול לתמוך בך בשני דברים:
    א. לסגור מעגל, לסלוח לו , לסלוח לעצמך ולפתוח דף חדש ונקי.
    ב. בתהליך האימון, נתבונן בדפוסים שהכשילו את המערכות הקודמות אך בעיקר ניצור בהירות לגבי מה את רוצה לזוגיות הבאה שלך? מי את תהיי שם?מה תהיה ההתנהלות שלך? מה תהי מוכנה לתרום לקשר? מה יהיו הגבולות שלך בקשר? על מי תהיי מוכנה לוותר? עלמ מה לא?
    ועוד ועוד.....

מוזמנת ליצור קשר לפרטים נוספים.
    שנה טובה וחג שמח
    עדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו