מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בליינד דיטתמיר01/10/2009
הי
הייתי בבלינד דייט אתמול פשוט נורא מכל.חשכו עיני כשראיתי את בת הזוג.
היא הבינה שאני לא מעונין.היא רצתה שבכל זאת אשב איתה..
אני אישית לא הייתי מסוגל ולא יכולתי לשבת איתה בזמן שאני יודע שזה לא זה ואני לא מעונין
ובה.אמרתי לה כי אני לא מאמין שזה יסתדר ואני מעדיף שלא נשב ואני אחסוך את הזמן שלי ושלה.
מה דעתכם על התנהגות מעין זו?
פעם קרה למישהו משהו דומה ,קרוב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום תמיר יקר
עדה מורג01/10/2009צר לי שהתאכזבת בבליינד דייט שלך אתמול, אך הייתי רוצה לשאול אותך כמה שאלות להתבוננות עצמית.
איך אתה חושב היית מרגיש במצב הפוך? הבחורה יודעת מראש שלא רוצה אותך, מסתכלת עליך ולא מוכנה אפילו להקדיש לך חצי שעה על כוס קפה.
אם תדמיין את המצב הזה תוכל להרגיש אולי מעט ממה שאותה בחורה הרגישה אתמול מולך....
מה למדת אתה מהאירוע הזה?
מה למדת על עצמך?
מה תעשה או לא תעשה בפעם הבאה?
בנוסף אני רוצה לשאול אותך עד כמה אתה בהיר עם מה שאתה מחפש בבחורה?.
האם אתה מונחה רק לפי המראה החיצוני?
מה עוד אתה מצפה מבת זוג?
איזה איכויות חשוב לך שיהיו לה?
האם ברור לך איזו זוגיות אתה רוצה לבנות?
מה אתה מוכן לתרום לקשר הבא שלך?
אינני יודעת בן כמה אתה אך בכל מצב ובכל גיל כדאי שקודם תברר עם עצמך שאלות אלה,
לפני הצעד הבא שלך.
מאחלת לך הצלחה בהמשך....
חג שמח!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
תמיר01/10/2009אני מודה לך עדה.אני יודע היטב איזו בחורה אני מחפש ולכן הייתי נחרץ והכל היה כל כך ברור.
קצת בעיה לדעתי למצוא את מה שמחפשים כשמדובר בבליינד דייט.
אני בכל אופן מודה לך .ואם יש תגובות נוספות אני אשמח לשמוע כל דבר הן חיובי והן שלילי.
תודה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתמיר
מאיה07/10/2009היי
הייתי מציעה לך לראות תמונות של אותה אחת שאתה הולך לפגוש.. יש היום פייסבוק או במייל.
מנסיון, אני לעולם לא אפגוש מישהו אם לא ראיתי תמונה עדכנית שלו וזה לא שאני שטחית, פשוט יש רף מסוים..
בהצלחה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון
תמיר07/10/2009זה לא שטחיות בכלל.זה הרף והצעד המתבקש.
כנראה שנסחפתי אחרי משהי כמו עיוור.אבל מהר מאוד זה נעלם.
מה שבטוח.למדתי מהטעות.תודה על התגובה נעמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)