מפחדת מפרידה!אך המצב לא טוב כללל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפחדת מפרידה!אך המצב לא טוב כללל
    מיואשת..
    18/10/2009

אני בת 21. ויוצאת עם חבר שלי כבר שנתיים ו4 חודשים.
    היינו רבים הרבה בתקופה האחרונה עד שאמרתי לו שזה מספיק לי ושאני רוצה הפסקה. הוא אמר שהוא לא מוכן אבל אם זה ממש יעזור לי אז שאני אקח. לא לקחתי כי פחדתי מדחייה לאחר מכן. הוא הבטיח לי דף חדש, נקי ובלי ריבים יותר אבל אחרי שבועיים רגועים חזר היחס המזלזל.
    אני מרגישה שהוא לא אוהב אותי כמו פעם, מעדיף את חבריו על פניי ולא ממהר להיפגש איתי גם כשלא התראינו הרבה זמן.
    בזמן האחרון שאנחנו נפגשים(וזה לא הרבה...) הוא לא מתייחס אליי כמו פעם, פחות אוהב ואכפתי,פחות מתחשב בי ואפילו גם אנוכי, מתנהג בתוקפנות שאני נוגעת לו בחפצים שלו, רכושני בצורה מפתיעה. כל פעם שאני אומרת מה מפריע לי הוא מבטל את זה בכך שאומר שאני מגזימה, מעירה על כל דבר, מנסה לחנך אותו ואוהבת לריב איתו. ואז הוא פשוט אומר שהוא ישתדל. ביום למחרת הוא אפילו לא זוכר על מה הוא אמר שישתדל...
    בעצם כל שבוע אנחנו רבים ומאיימים בפרידה והוא אומר שהכל יהיה בסדר אם אני לא אעיר לו על כל דבר.. גם כשהפסקתי להעיר על דברים ורק על משו אחד שממש חשוב לי ופוגע בי.. הוא עדיין אמר את אותו הדבר.
    לפני שלושה ימים עבדתי וקבענו להיפגש, הוא התקשר ושאל אם הוא יכול ללכת לחברים שלו כבר אחרי שאסף אותם והיה בדרך לשם.. לאחר השיחה שלחתי הודעה שהתאכזבתי ומאז הוא לא חזר אליי ולא דיברנו בכלל!הוא לוקח הכל כמובן מאליו, כאילו אני בטוח יגיד כן..ואם אני יחשוב להגיד שלא אז אילו ברירות נותרו לי?? הוא תמיד רואה בזה עניין קטן שהוא בסך הכל רוצה לראות את החברים אבל מה איתנו?!שאנחנו ניראה אחד את השני? שנטפח את הקשר הזה?אני מרגישה בעדיפות שנייה ומאוד מתוסכלתת. מחכה שיצור איתי קשר אבל כלום! לא אכפת לו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מבולבלת יקרה

יעל צ'רניאק
    19/10/2009

את כותבת שהמצב לא טוב כלל, ללא התחשבות, תוקפנות, זלזול.

יש לך בחירה.
    כיצד היית רוצה לחיות? באיזו זוגיות היית רוצה להיות?
    האם את מוכנה לקבל את בן זוגך כמו שהוא , גם אם לא ישתנה?
    האם את רוצה לפנות לאיש מקצוע? לטיפול או אימון אישי לזוגיות?
    האם את רוצה להפרד? להשתחרר ממערכת יחסים לא בריאה? את יכולה לקרוא כתבה שכתבתי בנושא: [a href='http://www.life-coach.co.il/מהלב/איך-תשתחררי-ממערכת-יחסים-לא-בריאה.aspx' id='link']לחצי כאן[/a]
    מה את בוחרת לעשות?

הדבר החשוב ביותר שתדעי שיש לך אפשרויות ואת זו שבוחרת!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך

מיואשת..
    20/10/2009

הכתבה שלך מאוד עזרה לי לחשוב.. ובעצם פה אני מפחדת לחשוב ,לדעת את האמת.
    אני מפחדת מהאמת הקשה כי בעצם אנחנו לא מדברים כבר כמה ימים .. (לא רבנו או משו מסוים) וזה מביא לי את האמת בפנים שבעצם לא כ"כ אכפת לו ממני..
    אני מחכה לסימן שבו אני אדע שהוא כן רוצה אותי ,להבין אותי, לאהוב אותי ולתת לי את כל מה שהוא מקבל ממני. הפחד הוא לא לקבל סימן כזה ואז לדעת שזהו, הגיע הסוף.
    המערכת יחסים מאוד ארוכה ומשמעותית איתו.. בעצם עושים כל דבר ביחד. ובהתאם לכתבה שלך אני רוצה לשאול אותך שאלה..(מכיוון שאת באמת עוזרת לי !)-
    איך אדע שהוא באמת מתכוון להשתנות? איך אדע שמה שהוא אומר לי זה באמת מה שהוא יעשה? אני לא רוצה "ליפול בפח" שוב ולהיפגע שוב..איך אדע אם לתת עוד הזדמנות לקשר או פשוט להבין שהוא לא ישתנה יותר?
    אני רוצה לחיות בזוגיות מפרגנת והדדית.
    ואני לא רוצה לקבל אותו כמו שהוא עכשיו.

תודה רבה על ההכוונה והעזרה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה מצויינת

יעל צ'רניאק
    20/10/2009

מה יאפשר לך לדעת שהוא ישתנה ? האם יש משהו שאם יעשה , תדעי שהוא השתנה?

האם הוא מוכן לזה?
    האם הוא באמת מוכן להשתנות?

העניין הוא שרק הוא יכול לבחור להשתנות.
    רק בחירה אמיצה שלו, תביא לתוצאה הרצויה ולשינוי אמיתי.

שאלי את עצמך , איפה את שמה את הגבול? כמה צ'אנסים את מוכנה לתת ? מה הגבולות האדומים שלך?

התבונני עם עצמך, התשובות הן אצלך.

בהצלחה
    יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך...

מיואשת..
    21/10/2009

אני חוששת שהוא עבר כבר את הגבולות האדומים שלי,לצערי
    כמו שאמרת- אני אחשוב עם עצמי איך להשתחרר מזה כי אני לא רוצה להיפגע שוב ממנו...

תודה רבה על התמיכה ועל כך שאת דוחפת אותי לראות את האמת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו