מתלבטת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתלבטת
    גל
    25/10/2009

שלום, אשמח אם תוכלי לעזור לי בהתחבטות מסויימת.
    אני בת 36 לפני כחודשיים הכרתי בחור בן 39 שמאד מצא חן בעיני.
    התקשורת בינינו מצויינת, יש בינינו התאמה מינית מצויינת, כיף לי מאד איתו. הוא מעשיר אותי מאד
    ובכלל בחור מאד אינטיליגנט אדיב חם ומכבד.
    עליי לציין שהרבה זמן לא הכרתי בחור כזה כלבבי.הבעיה הינה שהבחור מנסה להתקבל ללימודים בחול. על כך ציין כבר בתחילת הכרותנו
    הוא רואה את החיים שלו לכמה שנים טובות בחול ושאם הוא יתקבל הוא לא נשאר בארץ.כלומר הקרירה שלו בסדר עדיפות. ציינתי בפניו שאני בעלת עסק ושאני לא רואה את החיים שלי בחול.
    שאלתי הינה :האם להמשיך לצאת עימו "בתקווה" שאולי לא יקבלו אותו.הבנתי שהסיכויים למסלול שהוא רוצה להתקבל באוניברסיטאות המפורסמות ביותר-קטן ביותר.
    או לסיים את הקשר!
    הפחד הגדול שלי הינו שלבסוף לא יקבלו אותו והוא ישאר בארץ ואז באמת שאיבדתי בחור נפלא!
    עליי לציין עוד כי הבחור ציין בפניי שהוא מחפש קשר רציני ושחשוב לו משפחה וילדים.אך הוא מחפש משהי שתבוא איתו לחו"ל.
    עוד עליי להוסיף כי הבחור בונה על כך שיתנו לו מלגת לימודים לממון הלימודים מאחר ויש לו כסף לממון שנת לימודים אחת. כלומר הוא יודע שאם יקבלו אותו ללימודים זו תהא תקופה מאד קשה מבחינתו. כך שסביר להניח שבת זוגו שתטוס עימו היא זו שתצטרך בהתחלה לפרנס. שלו לדבר על כך שאני רוצה להביא ילדים בזמן הקרוב כך שנראה לי שתהא זו הרפתקה מאד קשה בשבילי לעזוב הכל. להגיע לארץ ללא מכרים וכו..ניסתי להפרד ממנו אך חשבתי עליו הרבה וחזרנו. בקיצור די מבולבלת אם לסיים את הקשר ולהמשיך הלאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטת

הוספת תגובה

• גל יקרה

עדה מורג
    25/10/2009

ככל שאני מעיינת בתאורך אני יכולה לחוש את ההתלבטות שלך בצד יכולת ניתוח מצוינת שלך.
    את מסתכלת על המצב שנקלעת אליו מכל צדדיו, את יודעת מה יקרה באפשרות א' ומה יקרה באפשרות ב'.

אני רוצה לשאול אותך מספר שאלות שאולי יביאו לבהירות שנדרשת.....
    כאשר את שמה את היד על ליבך, מה הדבר שאת הכי רוצה?
    מה את באמת מרגישה כלפי הבחור? האם את אוהבת אותו?
    אם זה הבחור שציפית לו כל חייך, מה את מוכנה לעשות בשבילו?
    מהם הקווים האדומים שלך? מה מעבר לזה לא תהי מוכנה להקריב?

מצד שני, האם בדקת עם בן זוגך על מה הוא מוכן לוותר למען הקשר?
    עד איפה הוא מוכן להתפשר בתוכניותיו?

בכל מקרה זוגיות היא סוג של הסכם לחיים משותפים, בו שני הצדדים תורמים את מה שביכולתם
    ומתפשרים במה שנדרש על מנת לקיים את הקשר בשוויון ובהדדיות.
    אני מזמינה אותך לשבת עם עצמך, לבדוק את רגשותיך כלפיו, לבדוק מה את מוכנה ומה את לא מוכנה לעשות על מנת להביא את הקשר לידי מימוש.

מאחלת הצלחה בכל דרך שתבחרי,
    עדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו