מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשת ומפחדת ....stav27/10/2009
שלום...לפני כשבוע עברתי לגור יחד עם החבר..אנחנו ביחד כ 10 חודשים..
הוא בן 36 ואני בת 31, חשוב לציין שהוא גר עם משהי רק לפני 10 שנים במשך שנה ומאז הוא גר לבד.
מאז שעברנו הוא מרוחק מאוד ממני, לא יוזם כמעט קרבה וגם אם הוא יוזם זה לא כמו שהיה לפני המעבר, הנשיקות שלו מאופקות ובלילה הוא מסתובב עם הגב אליי...
שאני אומרת לו שאני אוהבת אותו הוא אומר שגם הוא אוהב, שאלתי אותו למה הוא מרוחק, מה עובר עליו והוא עונה שהוא לא יודע,
שמתי לב שאם אנשים אחרים באים לבקר אותנו אז הוא נהיה רך יותר וגם אחרי שהם הולכים אז האפקט נשאר והוא מתקרב אלי שוב, וגם שההורים שלו באים זה אותו סיפור.
שאני שואלת אותו למה הוא רחוק הוא עודיותר מתרחק ממני ... אני מחבקת אותו והוא נרתע..
אני חסרת אונים מכיוון שהוא בחור מאוד חם ואוהב קרבה..אין לי מושג מה לעשות ...
אני מפחדת שאולי הוא לא רוצה לגור איתי והוא לא אומר...אני לא יודעת איך להתנהג כבר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סתיו יקרה
יעל צ'רניאק29/10/2009מתנצלת על האיחור בתגובה.
התגובה שלך מובנת ויחד עם זאת, את מודעת לעובדה שזה מצב חדש עבורו ב-10 שנים האחרונות.
יתכן שיש לו קושי שהוא מודע או לא מודע אליו.
אבל עם זה הוא יצטרך להתמודד בעצמו.
מה שאת יכולה להתבונן עם עצמך זה על מי שאת בסיטואציה הזו.
מי את מולו? אוהבת, תומכת, נותנת חופש, מאפשרת...
איך זה מתבטא במציאות? איך את מגיבה כשהוא מתרחק? האם את מאפשרת לו להיות קצת מרוחק או שאת נלחצת ומנסה לשלוט במצב?
מי היית רוצה להיות? איך זה יראה?
אתם שבוע ביחד. זה מצב חדש.
זה יכול לקחת זמן להסתגל זה לזה במרחב משותף.
במיוחד עבור אנשים שזקוקים לחופש ולמרחב אישי.
גם אם הוא יותר מאופק ומרוחק, ועדיין אוהב ורוצה - זה מצויין.
הקשיבי לקול שלו שרוצה להיות ביחד - התמקדי במה שכבר יש לכם על מנת להעצים את זה.
יתכן ובזמן הקרוב הוא יזדקק ליותר חופש - האם תהיי מוכנה לאפשר לו את המרחב להסתגלות למצב החדש.
גם אם עולים הפחדים, נסי להתנהג לפי הדברים הללו ולא מתוך הפחד.
שיהיה בהצלחה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה את מדהימה
stav01/11/2009זה באמת המצב שנוצר... אני עם חרדת הנטישה שלי במקום לתת לו חופש הלחצתי אותו מאוד וזה יצר ריחוק נוסף, עכשיו המצב יותר טוב ונקווה שרק ישתפר .. אני פשוט צריכה לחזור לעיסוקים שלי נהייתי קצת תלותית בזמן האחרון...
אני לא רגילה למצבים כאלו כי אני בעצמי עוד לא גרתי עם מישהו.. אני יודעת שהוא אוהב אותי זה מה שחשוב..אני מרגישה את זה חזק :)
המון המון תודה על המילים שלך :) עזרת לי להבין את המצב כצופה מהצד
סתיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)