מתמוטטת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתמוטטת
    אלינה ב
    30/10/2009

שלום...
    אני בת 24 ואמא לילד בן 11 חודשים. אני נשואה כ שנתיים. בעלי בן27 בעל ואבא נפלא!!!! לא היה בקשרים רציניים למדיי לפניי.
    בתחילת קשירנו הכל היה נפלא... חיינו ביחד כ שנה והתחתנו.
    בעלי הוא בן אדם נורא פרפקציוניסט והכל צריך להיות במקום ומסודר להפליא. הוא אומר אם עושה משהו תעשי עד הסוף.
    אבל אני בדיוק ההפך ממנו.. לי לא איכפת כלכך מדף שיהיה על השולחן בלי סיבה או מחולצה שתשכב ליד הארון ולא בתוכו.... :)
    מה שמפריע לי הוא שבעלי מתפוצץ על כל שטות אם הוא אומר לי משהו (מעיר) אני לא צריכה לענות אחרת זה יתפתח לריב מטורף...
    הוא אוהב להעיר והרבה ולי קשה לשתוק-וכך זה מילה ועוד מילה ומתפתח לצעקות ואפילו לפעמים מגיע לכדי -מפגרת סתומה לא מבינה שום דבר... וכו'..
    ת' אמת אני מנסה להתעלם מהערות שלו... הוא אומר לי כשהוא נרגע-אז אמרתי .פשוט אל תעני .אם תעני זה יגרור מילה ועוד מילה... תני לי לדבר-אני אפסיק באיזה שהוא שלב..
    אני חולת אפילפסיה וכל העצבים האלו משפיעים עליי לא לטובה...
    אבל גם לשבת ךשמוע את כל זה שלפעמים אני יודעת שהוא לא צודק ולשתוק גם לא הכי כיף בעולם.
    הוא צריך שהכול ילך לפי איך שהוא אומר.
    הוא אומר לי -הנה אמרו לך איך לעשות-תעשי לא צריך לחשוב יותר מדי-לעסו את זה בישבילך רק תיבלעי...
    הגעתי למצב שאני לפעמים מפחדת לעשות משהו כי אני לא יודעת איך הוא יגיב..
    לפעמים אני מרגישה שהביטחון שלי ירד ל-0!
    זה רק חלקיק מחיי היוםיומיים.. אולי לציין שבעלי ואני שנינו מזלי עקרב וקריזיונרים ברמות....
    משהו שלא ציינתי הוא שבעלי היה נרקומן בעברו ואני מבינה שאני צריכה להיות שם ולתמוך.....
    אבל כך גם הוא... אני פשוט מתמוטטת......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתמוטטת

הוספת תגובה

• אלינה יקרה

עדה מורג
    31/10/2009

אני מבינה מדבריך את הקושי שלך להתמודד עם דרישות בעלך ....יחד עם זאת אני רוצה להזמין אותך לחקור עם עצמך כמה דברים:
    מי את כאשר הוא מעיר לך? האם את נעלבת, כועסת, מתפרצת או שמא את שותקת, מתכנסת בתוך עצמך, מרגישה מסכנה?
    את יודעת....אנחנו אומרים שמה שקורה לנו במציאות הוא סוג של השתקפות לעולמנו הפנימי....
    מה ההתנהלות של בעלך אומרת לך על עולמך הפנימי?
    מה את רוצה לחזק שם? ממה היית רוצה להיפרד? מאיזה מחשבות, מאיזה רגשות?

אני חווה גם מדבריך קושי בתקשורת.
    איך תוכלי להפוך את התקשורת שלכם לרגועה יותר , מכבדת יותר?
    האם תוכלי פעם למצא את המקום ואת הזמן המתאים כדי לשתף את בעלך ברגשותייך?
    האם תוכלי לומר " אנ ימרגישה ש..... - מה אנחנו יכולים לעשות כדי לשנות?"
    האם תוכלו לנסח ביניכם הסכם לגבי מה הוא רוצה שתעשי או מה את רוצה שהוא יעשה?
    מי תהיי בשיחה כזו? מקטרת, מאשימה, רוטנת,? או שמא נינוחה, מדברת רק בלשון "אני", מביעה הערכה על מה שכן טוב אצלו?

כאשר אנחנו מחזקים את הצדדים החיובים של בן הזוג, הצד הפחות נעים לא מתבטא.
    כאשר הוא מרגיש מוערך, אין לו צורך להוכיח דבר. לפעמים פרפקציוניזם הוא רצון להראות כמה אני טוב.

מקווה שנתתי לך קצה חוט להתחלת השינוי...וזכרי שאמרת שבעלך הוא אבא ובעל נפלא!
    בהצלחה,
    עדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו