זוגיות חדשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זוגיות חדשה
    מישהי
    05/11/2009

כמו שכבר סיפרתי פה מצאתי אהבה...
    וזה כבר שווה הכל, אבל ממש לא קל לי, בלשון המעטה...
    החרדות שלי מעיבות וחוץ מזה גם המצב האובייקטיבי מורכב כי האיש שלי גרוש עם שני ילדים.
    גרושתו היא אישה מניפולטיבית ונצלנית שלא מפסיקה לסחוט ממנו כספים ועזרה..
    היא קצת מטורפת.
    אני פוחדת ממנה וממה שהיא עלולה לעשות כדי לחבל בקשר שלנו. יכול להיות שהחרדות שלי לא לגמרי מוצדקות אבל אני בכל זאת מפחדת.
    אנחנו מדברים על עתיד משותף וגם זה לא קל. פתאום לגדל שני ילדים שלא שלי, אמנם רק כמה ימים בשבוע...
    זה כמובן יהיה בהדרגה ובחוכמה ובעדינות ועם עזרה ויעוץ אבל זה לגמרי חדש לי ומשהו שלא דמיינתי שאצטרך להתמודד איתו...

האישה הטרוריסטית זה מה שמלחיץ אותיבעיקר ולשמוע את הסיפורים על איך שהיא מתייחסת אליו. אני מכירה אנשים כאלה לצערי. מנסה להגיד לעצמי שהיא לא יכולה לעשות כלום ושאין לה שום זכות בכלל וששנינו לא נאפשר לה...

מנסה ללמוד לקבל את המצב הזה כמו שהוא אבל לא פשוט לי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות חדשה

הוספת תגובה

• מישהי יקרה

יעל צ'רניאק
    06/11/2009

המשיכי להתרכז בבניית הקשר וטיפוח האהבה שלכם.
    היי יחד עם בן זוגך, היכן שנכון עבורכם,

גם אם הקשר אובייקטיבית מורכב, מידת הקושי תלויה תלויה בגישה שלך - תמיד!

תמיד יש לך בחירה בין התנהגות מתוך פחד להתנהגות מתוך בחירה בוגרת לגבי מה שנכון.

זה לגמרי חדש לך והריי אנחנו תמיד יודעים לאן אנו מכוונים אך לא תמיד אנו יכולים לדעת לאן נגיע... :)
    אבל יחד עם זאת יש לנו תמיד בחירה כיצד להתייחס לדברים.
    אנו בוחרים את גישתנו לחיים! ואת זה צריך תמיד לזכור.

בהצלחה וסוף שבוע מקסים!
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו