משבר בזוגיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משבר בזוגיות
    נועה
    18/11/2009

אני וחבר שלי שלוש וחצי שנים ביחד. יש לנו מערכת זוגית מדהימה וכימיה מעולה, ואנחנו מאוד מתאימים.
    הביעה היא שלי קשה מאוד להישאר מונוגמית.... אני מאבדת עניין מהר מאוד
    אני כבר לא רואה אותו כמיני, כשאני אתו אני לא חושבת על סקס וכשאני רוצה סקס אני לא חושבת על סקס אתו. אני מתגעגעת לתשוקה שהייתה לנו ולמשיכה שלי אליו. אני חושבת על גברים אחרים והייתי רוצה להתנסות אבל אני לא רוצה לאבד אותו. אני בדילמה קשה מאוד כי אני אוהבת אותו מאוד.
    אני כבר שנה און ואוף מרגישה ככה וניסיתי לעשות כל מיני דברים כדי לשפר את התחושות האלו אבל הן לא עוזבות אותי. מה לעשות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משבר בזוגיות

הוספת תגובה

• נועה יקרה

יעל צ'רניאק
    20/11/2009

את כותבת שיש לכם מערכת יחסים מדהימה וכימיה מעולה והתאמה!!! ואת אוהבת אותו מאוד!!
    שזה המון!
    ואת מעלה את הבעיה שקשה לך להיות מונוגמית והיית רוצה להתנסות עם גברים אחרים אך את לא רוצה לאבד אותו.

לפי מה שאת כותבת חשוב לך יותר כרגע לשמור על מערכת היחסים שלך איתו ולא להתנסות.

מה החשיבות של הסקס בחיים שלך?

מה החשיבות של האהבה והזוגיות בחיים שלך?

האם שיתפת אותו במה שעובר עלייך? בכך שאת מתגעגעת לתשוקה ולמשיכה שלך אליו?
    האם חשבתם יחד מה תוכלו לעשות כדי להחזיר זאת?
    האם התייעצת באופן אישי עם איש מקצוע?
    עד כמה חשוב לך להחזיר את המיניות לקשר איתו?

יש לך מחשבות ורצון להתנסות, האם את מוכנה להרפות מהם?
    מה יותר חשוב לך בחייך - לנסות לשפר את המיניות והתשוקה עם בן זוגך האהוב או לפעול מתוך תשוקות רגעיות שיתכן ויש להן מחיר?

את כותבת שניסית כל מני דברים כדי לשפר את התחושות הללו. אין ספק שרגשות של תשוקה ודחף מיני הם בעלי עוצמה. האם את רוצה להתגבר עליהם? האם את באמת רוצה לא להתייחס אליהם?
    אם כן , זה אפשרי. אך את צריכה לרצות להתגבר עליהם יותר מאשר את רוצה אותם.

התבונני בכנות עם עצמך וראי מה יותר חשוב עבורך.

מקווה שקיבלת חומר למחשבה
    שיהיה בהצלחה

יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו