מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוטרדתגלית22/11/2009
יש נושא שנורא מטריד אותי. אני נשואה 3 שנים עם 2 בנות .
אני מאד מאד קשורה לבעלי ולכן קשה לי מאד בלעדיו.. בזמן האחרון אני שמה לב שהוא מאד רוצה לטוס לחו"ל לצורך עזרה לחבר שלו (ובין היתר.. טיולים ) . אני לא מצליחה להבין אותו.. אני יודעת שהוא שונה ממני , אבל שבועיים להיות בלעדיו .. זה נורא קשה..אפילו בלתי אפשרי מבחינתי. זה מעציב אותי כשאני חושבת על זה איך לא מפריע לו ללכת ..? אמרתי לו שכרגע אין על מה לדבר ואני לא יכולה .. כמובן שהוא מבין אבל עכשיו הבנתי שיש עוד נסיעה על הפרק ושוב הפחד הזה שהוא ילך.. ובכלל שיבווא לשאול ולומר לו שקשה לי.. מצד שני אני יודעת שלהגביל - זה מזיק לקשר. אבל זה דבר מאד חשוב אצלי. אני באה ממשפחה פשוטה תמיד ההורים שלי היו יחד אף אחד לא נסע לבד לאיזה שהוא מקום ואני לא מצילחה להתרגל לזה שבעלי הוא שונה..מה עלי לעשות ?
אשמח אם מי שיכולה לכתוב דעתה בענין .
תודה .. וסליחה על האריכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית יקרה
עדה מורג24/11/2009אני מאד מבינה את תחושתך.....אני מניחה שהבנות עדיין קטנות וזה לא פשוט לך להישאר לבד לתקופה של שבועיים.
יחד עם זאת, אני מאד מוקירה אותך על ההבנות שלך לגבי עצמך ולגבי ההשפעות של תגובתך על הקשר עם בעלך.
מה יאפשר לך להסתכל על ההתמודדות כאתגר?
אולי דווקא בעקבות ההתנסות הזאת תוכלי ללמוד להיות פחות תלויה בבעלך?
בנוסף....מה דעתך לנסות למצא פתרונות יצירתיים לתקופת העדרותו?
אולי אפילו נסי לשתף אותו בקושי שלך ונסו למצא פתרונות לעזרה ביחד.
חוץ מזה , אם תסתכלי על הצד החיובי של העניין, ההסכמה שלך לנסיעה שלו, נותנת לך נקודות זכות:)). ביום מן הימים, כאשר תרצי לעשות לעצמך יום כיף לבד, הוא בוודאי יאפשר לך זאת ....
גלית יקרה, נכון שאנחנו לומדים ממודל ההורים, אך החיים היום משתנים במהירות ודפוסים שהיו נכונים לדור הקודם כבר לא מתאימים לדור הזה.
נסי להתגמש ולהנות מהאפשרויות שהסיטואציה הזו מזמנת לך..
מקווה שסיפקתי לך חומר למחשבה....
בהצלחה!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)