מוטרדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוטרדת
    גלית
    22/11/2009

יש נושא שנורא מטריד אותי. אני נשואה 3 שנים עם 2 בנות .
    אני מאד מאד קשורה לבעלי ולכן קשה לי מאד בלעדיו.. בזמן האחרון אני שמה לב שהוא מאד רוצה לטוס לחו"ל לצורך עזרה לחבר שלו (ובין היתר.. טיולים ) . אני לא מצליחה להבין אותו.. אני יודעת שהוא שונה ממני , אבל שבועיים להיות בלעדיו .. זה נורא קשה..אפילו בלתי אפשרי מבחינתי. זה מעציב אותי כשאני חושבת על זה איך לא מפריע לו ללכת ..? אמרתי לו שכרגע אין על מה לדבר ואני לא יכולה .. כמובן שהוא מבין אבל עכשיו הבנתי שיש עוד נסיעה על הפרק ושוב הפחד הזה שהוא ילך.. ובכלל שיבווא לשאול ולומר לו שקשה לי.. מצד שני אני יודעת שלהגביל - זה מזיק לקשר. אבל זה דבר מאד חשוב אצלי. אני באה ממשפחה פשוטה תמיד ההורים שלי היו יחד אף אחד לא נסע לבד לאיזה שהוא מקום ואני לא מצילחה להתרגל לזה שבעלי הוא שונה..מה עלי לעשות ?
    אשמח אם מי שיכולה לכתוב דעתה בענין .
    תודה .. וסליחה על האריכות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוטרדת

הוספת תגובה

• גלית יקרה

עדה מורג
    24/11/2009

אני מאד מבינה את תחושתך.....אני מניחה שהבנות עדיין קטנות וזה לא פשוט לך להישאר לבד לתקופה של שבועיים.
    יחד עם זאת, אני מאד מוקירה אותך על ההבנות שלך לגבי עצמך ולגבי ההשפעות של תגובתך על הקשר עם בעלך.

מה יאפשר לך להסתכל על ההתמודדות כאתגר?
    אולי דווקא בעקבות ההתנסות הזאת תוכלי ללמוד להיות פחות תלויה בבעלך?

בנוסף....מה דעתך לנסות למצא פתרונות יצירתיים לתקופת העדרותו?
    אולי אפילו נסי לשתף אותו בקושי שלך ונסו למצא פתרונות לעזרה ביחד.

חוץ מזה , אם תסתכלי על הצד החיובי של העניין, ההסכמה שלך לנסיעה שלו, נותנת לך נקודות זכות:)). ביום מן הימים, כאשר תרצי לעשות לעצמך יום כיף לבד, הוא בוודאי יאפשר לך זאת ....

גלית יקרה, נכון שאנחנו לומדים ממודל ההורים, אך החיים היום משתנים במהירות ודפוסים שהיו נכונים לדור הקודם כבר לא מתאימים לדור הזה.
    נסי להתגמש ולהנות מהאפשרויות שהסיטואציה הזו מזמנת לך..

מקווה שסיפקתי לך חומר למחשבה....
    בהצלחה!
    עדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו