מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםשיר28/11/2009
שלום,
אשמח לעצתכן ,
אני בחורה בת 28 כרגע לומדת לתואר שני, אינטליגנטית, נאה מאוד ומטופחת, נעימה וחברותית
העניין שאני לא מוצאת זיווג, מעולם לא הייתי בקשר רציני ולא כי פסלתי הרבה או לא רציתי כנראה מזל שכזה.
במשך 6 שנים הייתי באתרי ההיכרויות, יצאתי עם בחורים שם שלא היו כלל לטעמיאך לא פסלתי ולבסוף החצופים היו אלו שנעלמים.
ניסיתי לפנות למכרים ולבקש שיחשבו עליי במידה והם מכירים בחור חמוד ורווק אך כולם עסוקים עמוק בזוגיות של עצמם ולא רואים צורך לסייע לאחרים.
כיצד אוכל לפתוח ערוצי היכרות נוספים? כי כל יום שעובר לי בבדידות הוא יום שנחרט בליבי .
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיר יקרה
עדה מורג29/11/2009אני מאד מוקירה אותך על מי שאת ואני מניחה שעם קצת עבודה עצמית תוכלי לשנות את המצב.
האם שאלת את עצמך פעם מה אני צריכה לשנות אצלי כדי לאפשר יצירת זוגיות אוהבת, הדדית, יציבה?
האם את יודעת מהם הצרכים שלך מבן הזוג הפוטנציאלי שלך?
איזה סוג של בחור את רוצה? איך הוא נראה, איך הוא מתנהג, איך הוא כלפי?
האם שאלת את עצמך איך הזוגיות שלך תראה? איזה ערכים יהיו בה? איזו מין שותפות זו תהיה?
האם שאלת את עצמך מה אני מוכנה לתרום מעצמי כדי שאכן זוגיות כזו תתממש?
אני מאמינה שכאשר שאלות אלה יהיו בהירות עבורך יהיה לך הרבה יותר קל למצו זווג.
זה לא "עניין של מזל"...נדמה לי שעבודה עצמית או בעזרת מאמנת לזוגיות, תוכל להגביר את המודעות שלך בנושא זוגיות ותשנה את המצב.
חייכי לעולם והעולם יחייך אליך.....
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)