זוגיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זוגיות
    אבי
    03/12/2009

אני בן 36 רווק עד לפני שנה בערך כל מה שעניין אותי זה סטוצים מה שנקרא אבל בשנה האחרונה התבגרתי והרגשתי שאני מוכן סוף סוף לקשר רציני , זוגיות יציבה
    התחלתי לחפש אבל משום מה אני לא מוצא את הבחורה בשבילי
    בגיל הזה רובן נשואות ואם לא אז יש להן מטען מאוד כבד (גירושים ,ילדים).
    אחרי שנה של דייטים אני מרגיש שהייתי שמח למישהו שיתן לי מבט מבחוץ אולי אני מפספס משהו אבל לא יודע איפה למצוא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות

הוספת תגובה

• אבי יקר

עדה מורג
    03/12/2009

אני מברכת אותך על הרצון העז לבנות זוגיות יציבה. כל אחד והעיתוי שלו ולעולם לא מאוחר.

אני מוקירה אותך גם על הרצון שלך לבקש עזרה, אך נראה לי שבכל פורום שתפנה תקבל אולי עצות "אינסטנט".
    למיטב הבנתי הצנועה, הייתי ממליצה לך על תהליך של אימון אישי לקראת זוגיות.
    בתהליך זה תוכל לבדוק עם עצמך מהם הצרכים שלך, הציפיות, הרצונות, הערכים שמנחים אותך
    לקראת בניית הזוגיות, כמו כן נוכל לנתח פרדיגמות ומחסומים שמעכבים אותך.. או מכשילים את יצירת הקשר הנכסף.
    מוזמן לנסות.....

בהצלחה!
    עדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא בטוח

אבי
    10/12/2009

שיש עכבות גדולות מדי
    הייתי עסוק בהקמת חברה משלי מה שלא ממש השאיר לי זמן לזוגיות והעדפתי לא להכנס לזה מראש
    עכשיו כשיש לי יציבות בפן הזה אני רוצה זוגיות אני לא יודע עד כמה אני צריך לנתח את עצמי יותר מדי
    אני שמעתי על אופציה של מדריכת זוגיות , זה גם אופציה לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבי יקר

עדה מורג
    10/12/2009

אימון זה תהליך שיוצר בהירות....זה לאו דווקא אומר לנתח ולחטט בעכבות שיש או אין....
    דרך התהליך ניתן להגדיר רצונות, מטרות, למצוא דרכי פעולה ולהגשים את החלום.
    מה שחשוב הוא שאתה מוצא את הדרך המתאימה לך......

אני לא כל כך מכירה את המושג מדריכת זוגיות, אך אם זה סוג של יועצת של "תעשה כך" או "על תעשה כך" - אני הייתי מסתייגת. נראה לי שעצות מהסוג הזה יכולות להוביל אותך לאו דווקא
    למקום המתאים ביותר.
    אין אדם חכם ממך כדי לדעת מה נכון לך, יתכן שמישהו צריך רק להאיר לתוכך פנימה כדי שתוכל לראות את הדרך בעצמך.

מאחלת לך כל הטוב שבעולם,
    עדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין מקריות-לא בשבילי-אבל בת של חברי

אורחת
    11/12/2009

מצ"ב מייל. בת של חברים, בת 32, אשמח לקבל פרטים.
    מדובר ברווקה, מקסימה, תואר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו