מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך מאמינים?מיכל03/01/2010
ליעל/עדה...
תחום הזוגיות עבורי בשנים האחרונות היה מאוד לא קל ומתסכל.אני אוטוטו 29 ועד כמה שלחץ לא מפעיל אותי בהחלטותיי-אני מרגישה אותו ,יותר פחד מזה שזה לא יקרה לי אין בי את האמונה שהכל יהיה בסדר-מעין משהו שיחזיק אותי בהליכה אל הלא נודע-כי העתיד לא ידוע לנו
קשה לחיות באי ידיעה של מתי מצב שמעציב ומכאיב לך ,הולך להגמר,צריך תקווה להאחז בה,אמונה להישען עליה.
עוד דייט כושל,עוד יום בודד-ומסביב הדגשה של המצב ,של החוסר-כי מסביב זה קיים עוד הזמנה לחתונה,לחנוכת ביתץוזה קשה-כמו משחק הכסאות-כשכולם כבר ישובים ואת אחרונה עומדת.
מאיפה מוצאים את הכוח לקוות?מאיפה לוקחים את הכוח להאמין?
איך מתרכזים לא בחוסר אלא במה שרוצים למלא אותו?
אודה מקרב לב על תשובה....
מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל היקרה
חגית04/01/2010אני לא יועצת פורמלית, אבל אין חכמה כבעלת ניסיון... עברתי את זה בדיוק כמוך וכמו רבות אחרות.
זה לא פשוט, יש המון רגעי ייאוש. המון מחשבות של "למה לאחרים כן ולי לא?" המון רגעי בדידות, המון דייטים גרועים...אני מכירה את כל זה מקרוב.
אבל בסוף זה קורה. לדעתי המפתח הוא התמדה, יוזמה ואמונה.
לעשות כל הזמן. לצאת, לחפש - באינטרנט, דרך חברים ומכרים, ליזום, לחפש מעגלים חברתיים חדשים. לא לקפוא על השמרים.... ו"לצאת מהמסגרת", לחפש אפיקים חדשים.
אחרי שנים של חיפוש זוגיות, אני שם... כי עשיתי ויזמתי ולא התייאשתי למרות הקשיים והלחצים מסביב.
זה לא פשוט, אבל את עדיין צעירה... את תראי שעוד תגיעי לשם.
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזוגיות
יעל צ'רניאק05/01/2010שלום לך
אני חושבת שהסיבה שהוא כל הזמן מתעצבן חוץ מהלחץ שעובר עליו אולי גם חוסר הבנה שלך בקשר למה שעובר עליו.יכול להיות שהו כרגע זקוק לשקט וכשאת מנסה לגרום לו להתייחס אלייך בזמן הכי לא נכון כשהוא לומד לדגמה אז זה גורם לו להתעצבן . את צריכה למצוא כמה רגעים כשהוא לא עסוק ולדבר איתו בצורה הכ נעימה ומבינה שיש תצאו יחד לטיול רגלי , לים תהיו קצת לבד במקום שקט ונעים ששום דבר לא יפריע לכם ותדברו על הכל תנסו להבין אחד את השני. בסופו של דבר שני אנשים שאוהבים אחד את השני תמיד יוכלו לפתור כל בעיה שעומדת בדרכם וגם אם הפתרון הוא להתפשר על כמה דברים לטובת השקט הנפשי של בן זוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממש מבינה אותך..
יעל30/01/2010אני בדיוק באותו מצב.. מרגישה כאילו שכחו אותי שם למעלה ולכולן סידרו מישהו שמתאים להם ורק לי לא.. כאילו נותרתי מחוץ למשחק.. זה במיוחד קשה כשנודע לך על עוד חברה שעברה לגור עם החבר, שלא לדבר על הצעות נישואין שכל פעם צצות.. קשה לגמרי ועוד ביחוד שאני הבכורה ולשני אחיותיי הקטנות יש חבר רציני..
אני משתדלת לא להיכנס לרחמים עצמיים ולהזכיר לעצמי שהעיקר הבריאות והכל יבוא ודברים מסתדרים בסופו של דבר, מתאפקת לא לבכות כל לילה במיטה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלם לך יקירתי
סבטה09/02/2010שלום לך
אני בהחלט מבינה את הקושי, אבל אסור לאבד תקווה ואסור לשקוע בדיכאון את חייבת ליזום חייבת להאמין שהכל יסתדר יש הרבה גברים רווקים בגילך שגם צמאים לזוגיות. אני כתבתי כמה כתבות בדיוק לאנשים שבמצבך.תקראי ואניא מקווה שזה יעזור לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקרוא
מיכל09/02/2010את יכולה לתת הפנייה למאמרים האלה?
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)