לעדה:"לכולם יש לי אין"

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לעדה:"לכולם יש לי אין"
    מיכל
    12/01/2010

היי לך...
    עוד כחודשיים אני אהיה בת 29(נושקת ל30)...מעולם לא חשבתי שאהיה לבדי בגיל זה.הייתה לי מערכת יחסים מאוד מורכבת של כ6 שנים במצטבר-שלאחר טיפול פסיכולוגי,חברים ובגרות ובשלות נפשית-החלאתי שאני משתחררת ממנה.למרות האהבה הוא לא היה האחד.היה לי קשה לחתוך(לפני מספר חודשים) עד שלא הבנתי בדיוק מה חסר ומה לא עובד.אני שלמה עם ההחלטה.
    אני מאוד מוכנה לקשר חדש.אני מביטה רק קדימה-העבר לא "תוקע" אותי כמו מקודם ואני יותר יודעת מה אני רוצה-אך ממש עובדת גם על לא לעבור את גבול הלא מתפשרת-כדי שאהיה עם ראש פתוח.
    שתיתי מכוסות יין בחופה,שמתי פתק בכותל,הייתי בעמוקה-לא הסגנון שלי-אבל חברות נסעו אז יצא,אני באתרים,יוצאת לברים,מסכימה לשידוכים מבלי לברר יותר מידי פרטים על האדם בכדי לא לשלול מראש.
    תחושת אי הוודאות מתי אמצא והאם נורא מפחידה ומתסכלת.כולם סובבים אותי גם בזוגיות.נורא קשה ללכת לחנוכות בית של זוגות,חתונות ומסיבות אירוסין.אני מפרגנת לכל חבריי ועוזרת בכל.אבל אני מרגישה עצמי נצבטת מבפנים.זה מוריד לי רוח מהמפרשים ולפעמים קשה לי אפילו לעבור את הימים ככה.אני מעסיקה עצמי בתחביביי-אבל עדיין זה כואב,מפחיד ומעסיק את מחשבותיי.
    מחפשת בנרות משהו להתלות בו,משב רוח של תקווה,משהו....
    אודה לך מאוד על תגובה...אני גם יודעת שבמילותיי אני מגלמת עוד הרבה רווקות שמחפשות אהבה.
    מיכל..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לעדה:"לכולם יש לי אין"

הוספת תגובה

• *החלטתי להשתחרר

מיכל
    12/01/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכל יקרה

עדה מורג
    13/01/2010

אין לי אלא מילים של הערכה והוקרה לדבריך......
    אני מוקירה אותך על הפתיחות שלך , על המודעות, על ההחלטה האמיצה ועל ההתבוננות שאת עושה על עצמך מבלי להיתקע בעבר..את גם עושה פעולות בשטח כדי למצא זוגיות חדשה ובמקביל מעשירה את חייך האישיים בדברים שאת אוהבת.

יחד עם זאת, את חווה כאב ותסכול.
    האם שאלת את עצמך מהו המקור האמיתי של הכאב שלך?
    האם כואב לך שלא מצאת עדיין את איש חלומותייך? או שמא כואב לך שבסביבה שלך כולם מתחתנים ועושים מסיבות וחנוכות בית?
    אין ספק שסביבה משפיעה, אך אני מזמינה אותך להתמקד בעצמך ולהימנע מהשוואות עם אחרים.
    אין דבר הורס יותר מהשוואה לאחרים.
    להתחתן בגיל מסויים זה עניין קצת של אופנה....בזמני מי שטרם התחתנה בגיל 22 היתה רווקה זקנה.היום זה שונה ואנשים בוחרים קודם לרכוש השכלה ולבנות קריירה ואז להקים משפחה. זה דווקא מצוין בעיני שמגיעים לזוגיות ולהורות הרבה יותר בשלים.אז חלק מתחתנים בגיל 28 וחלק בגיל 32.כל אחד והקצב שלו. האם את מקבלת ומכבדת את הקצב שלך?

אני רוצה להזמין אותך להתבונן בכמה שאלות נוספות שאולי יאירו עבורך את הדרך:
    איך הזוגיות שלך עם עצמך?
    עד כמה את אוהבת ומעריכה את מיכל?
    מי את בחיפושיך אחר זוגיות? (נואשת, חסרת תקווה, לחוצה או שמא נינוחה, בהירה, פתוחה, אוטנטית). מי שאת, זה מה שאת משדרת גם במפגשים עם בני זוג פוטנציאליים.
    האם את באמת בשלה לזוגיות?
    איזה ערכים תרצי לקיים בזוגיות הבאה שלך?
    איזה ערכים את תתרמי לקשר?
    מהם הצרכים שלך מבן הזוג העתידי?
    מיהו עבורך בן זוג אידיאלי? (פרטי ככל האפשר: תכונות, מראה, מחוייבות לקשר, מצב כלכלי, השכלה , ערכים , הוויות ועוד).
    איך את רואה את שילוב חייה של מיכל היום עם חיים של זוגיות ו/או הורות בעתיד?

מיכל, ככל שתקדישי זמן עם עצמך על השאלות האלה תצליחי להגיע ליצירת הבהירות הדרושה.
    שלחי את תמונת העתיד שמצטיירת לך ליקום והרפי, שחררי...אין לי ספק שבעיתוי הנכון יגיע גם בן הזוג הנכון - כי את מאד רוצה בזה.

ועוד מילה על חוסר וודאות: אין אדם בעולם שחי בודאות מוחלטת. אנחנו בעידן שכל יום מתרחשים שינויים בכל תחומי החיים.
    הדרך הטובה ביותר להתמודד עם חוסר ודאות זה להחזיר את המיקוד אל עצמך ואל הרגע הנוכחי.
    התמקדי במה שיש לך ולא במה שאין לך. מה שאנחנו שמים עליו את הפוקוס , צומח וגדל.
    התמקדי באהבה שיש בך ושאת רוצה להעניק - האהבה בחייך תגדל.
    אם תתמקדי באין - האין יגדל.

מאחלת הצלחה מכל הלב,
    עדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון המון תודה:)..אשתדל ...מודה לך

מיכל
    13/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו