מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בזוגיותאילנית17/01/2010
שלום רב שמי אילנית אני בת 35 נשואה 14שנה ואמא ל-3 ילדים נהדרים 12,8,2 יש ביני לבין בעלי עדיין אהבה גדולה ואנו מדברים על הכל בחופשיות יש בינינו תקופה ארוכה בעיות מיניות לא באיכות אלא בכמות בעלי הוא יכול להסתפק בקיום יחסי מין אחת ל-7 עד שבועיים ולי זה מאוד מאוד מפריע וזה רק החמיר בשנים האחרונות ותמיד זה תורץ בחוסר חשק בגלל בעיות עבודה,כלכלה ,עייפות וכו תמיד יש תירוץ. הגעתי לשלב שזה מטריד אותי מאוד מאוד ואיני מוכנה לוותר כמו בעבר כי בקצב הזה עוד כמה שנים מעטות לא יהי ביננו יחסי מין כלל ,אני מטיבעי בחורה מאוד חמה(גם מינית) מפרגנת ואכפתית ותמיד דואגת שהכל יתפקד בבית כמו שצריך אבל נראה לי שהתעייפתי . אשמח לקבל תגובתכם אינני רוצה להתגרש או לחפש סטוצים בחוץ אני אוהבת את בעלי מאוד אנא עיזרו לי .
בתודה אילנית העייפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילנית יקרה
עדה מורג17/01/2010אני מוקירה אותך על הפתיחות ועל המודעות שלך בהעלאת הנושא. יחד עם זאת את משדרת סוג של עייפות או יאוש מהמצב.
אני מזמינה אותך להתבונן על היחסים האינטימיים שלכם כמראה של היחסים בכלל.
מה הם משקפים? האם יש מצבים שבהם את מאפשרת חוסר שותפות או חוסר עניין במה שקורה בבית?
מי את רוצה להיות מול בעלך כדי להגיע להסכמה משביעת רצון? (עייפה, נואשת מתוסכלת או יוזמת, חמה, מזמינה?)
כמו בכל תחום בחיים יש ביחסים אינטימיים עליות ומורדות. איך תוכלי להחזיר אותם למקום הרצוי לך?
האם התעניינת אצל בעלך מה באמת מציק לו? האם יתכן שיש בעיה אמיתית מאחורי התירוצים?
עוד לפני שמגיעים למיטה - וגם שם - מילת הקסם היא תקשורת.
מזמינה אותך לבחור בתקשורת בונה, אמפטית, מתעניינת. דברי ב"שפת אני", תסבירי את הצורך שלך, את הרצון שלך, את החששות שלך מהמשך היחסים כפי שהם. היי אוטנטית מולו
וגם תנסי להבין את הצד שלו.
אני מאמינה שבתקשורת טובה תוכלי לשפר את המצב....ולא - תמיד אפשר להיעזר באנשי מקצוע בתחום.
בהצלחה,
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)