חתונה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חתונה...
    מיקה
    21/01/2010

היי,

אני נמצאת עם בן זוגי קצת מעל שנתיים ואנחנו מתחתנים בעוד חודשיים. הכל לחוץ, כי הוא עמוס בעבודה ובלימודים ואין לו ככ זמן לטפל בזה. מצד שני, קשה לי לטפל בהכל לבד. מה גם שהרבה פעמים אני מרגישה את הצורך לדבר על כל הארגונים, הכל ככ מרגש שהרגשות פשוט מציפים אותי, ואילו הוא הרבה יותר מתון ממני והאמת היא שהוא לא אוהב לדבר על זה, מבחינתו זו עוד הפרעה. לאחרונה מתגלעים ביננו ריבים על רקע זה. אני ממש לא רוצה להיות כמו הזוגות מ"עונת החתונות" שלא ברור אם הם מתחתנים או מרגישים, חשוב לי הזוגיות ולא החתונה. הייתי רוצה לדעת איך למצוא את שביל הזהב? איך להירגע ואיך לא לגרור אותנו לריבים על מפיות ואלוהים יודע מה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חתונה...

הוספת תגובה

• מיקה יקרה

יעל צ'רניאק
    21/01/2010

קודם כל המון מזל טוב!

בתור מישהי שהתחתנה לפני כחודש, אני יכולה להמליץ לך כמה טיפים שאני אימצתי:

להתרכז במהות
    לשתף
    ל ה ח ל י ט לא להכנס לריב!
    ולהנות!

חשובה לך הזוגיות ולא החתונה - וזה המפתח לשאלתך!!
    ראי מהי זוגיות עבורך .
    מה חשוב לך בזוגיות?

האם את מוכנה לקבל החלטה להנות מהתקופה ומהארגון של החתונה?
    האם תוכלי להסכים שלא צריך לקבל את כל החלטות ביחד וללכת לכל הפגישות והארגונים יחד?
    האם שיתפת אותו במה שאת מרגישה מבלי לבוא בטענות ובהאשמות?

אני מבינה שאת רוצה לדבר על כל הארגונים וזה כיף ומרגש ואני לגמרי מבינה אותך, אולם אם את יודעת שזוהי תקופה עמוסה בעבודה ולימודים עבור בן זוגך, האם תוכלי להתחשב בו ולשחרר אותו מהארגונים ויחד עם זאת להנות בעצמך מכל ההפקה?

אולי תוכלי להעזר במישהו אחר , חברות או משפחה?
    תהני מהתקופה הזו . תבחרי להנות בכל מחיר.
    נסי לראות את הכיף והיופי בעובדה שיש לך את כל החופש לבחור כיצד תתחתנו, ואיזה מפיות מתאימות למפות... :)

האם תוכלי לשחרר את הציפיה והאידאל שיש לך לגבי איך ארגון החתונה צריך להיות.
    התרכזי בחיובי ולא במה שלא עובד ולא מסתדר עם האידאל שלך.

מתוך החופש והפתיחות, השיתוף וההתחשבות זה בזה אנו מעצימים את האהבה, את ההערכה ואת ההדדיות.

שיהיה במזל טוב!
    ותהני מכל רגע...
    והכי חשוב: בסופו של דבר החתונה היא רק אירוע טקסי ואחריו יש חיים שלמים יחד
    בהצלחה!
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו