מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשה לימישהי23/01/2010
כל כך קשה לי עם הפרידה הזאת ןאני כל כך מבולבלת.. כואבת את זה כל הזמן.
שואלת את עצמי מה ואם יכולתי לעשות אחרת.
יעל, אני מזכירה לעצמי את מה שכתבת פה בפעם שתמיד אנחנו עושים את הכי טוב אנחנו יכולים, ובכל זאת אני שואלת את עצמי האם ואיך זה השתבש. האם זה משהו בי שמשבש קשרים כי עברתי דברים שגורמים לכך?
או שזה בכלל לא תלוי בי, אלא משהו בקשר, באדם שבחרתי, בסיטואציה שהיתה קשה ומסובכת?
למה זה תמיד מתפרק לי?
או אולי הקשיים של שנינו שיצרו עומס על מערכת היחסים ולא אפשרו אותה?
רוצה להמשיך הלאה אבל כנראה שיש כאן משהו שאני זקוקה לברר אותו ולהבין.
זה נגמר בפיצוץ.
ידעתי שיש הרבה גורמים בעייתיים אבל אהבתי אותו והוא אהב אותי. לא האמנתי בקלישאות שהאהבה תנצח וזה אכן מה שקרה
כנראה שזה לא התאים למה שאני צריכה וקשה לי פשוט לקבל את זה בלי להאשים את עצמי או אותו.
היתה הבטחה או תקווה גדולה שהתנפצה וזה מעלה בי כל כך הרבה תחושות קשות וזכרונות קשים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהי יקרה
יעל צ'רניאק24/01/2010הכאב הוא חלק טבעי בפרידה, תני לעצמך לעבור דרכו.
אנחנו לא רוצים להמנע או להתכחש לכאב, אלא לתת לו להיות.
מצד שני אנחנו גם לא רוצים לשגע את עצמנו במחשבות והאשמות של מה היה אם... מה עשינו ומה לא עשינו טוב... מי אשם וכו'.
כמו שאת כותבת , יש לברר מה את לומדת ממה שהיה, כדי שמערכת היחסים הבאה שלך תצליח ותהיה לזוגיות טובה ובריאה לאורך שנים.
הפוקוס צריך להיות קדימה לעבר יצירה חדשה,
להחזיר את המיקוד לעצמך, לשחרר את כל ההתעסקות במה שהיה , מלבד השאלה היחידה מה את לומדת מהקשר הזה לעתיד שלך, מה את לוקחת? במה עלייך לדייק יותר?
ותרי על ההאשמות וביקורת עצמית - הן לא מועילות לך ומחלישות אותך
את צריכה לחזק את עצמך כעת, לחזור אל הכוחות שלך , אל העוצמה שקיימת בך.
אולי מתוך החזרה אל עצמך והמרחק מהקשר הזה, תראי דברים יותר בבהירות , אולי תזהי את האמונה בה את מחזיקה שמושכת אלייך גברים שאינם נכונים עבורך.
מתוך השקט תבוא הבהירות.
התמקדי בחיזוק עצמך, מצאי סביבה תומכת ומעצימה.
שחררי את העבר והביטי קדימה
בהצלחה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)