האם זו בגידה???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זו בגידה???
    בעל
    02/02/2010

לאשתי יש עינים מדהימות. משהו נקודתי הפריע לה על עור העפעפיים. עברה ניתוח פלסטי אצל אחד הרופאים הטובים והידועים בארץ. השבוע, תפסתי אותה על חם שכתבה אס.אמ.אס למנתח במילים אלו "חייםקה, עם עיניים כמו שיש לי שווה להשקיע, נכון"?. הייתי המום. כמובן בהתחלה התייעצה איתו משהו לגבי הניתוח שעברה אך מדוע היתה חייבת לסיים את המכתב במשפט הנ"ל?. היא לעיתים אוהבת לפלרטט עם גברים, ואני רואה זאת באירועים. אני לעולם לא הפרעתי לה. אך האס.אמ.אס הזה לא אמור להידלק נורה אדומה לגביה??? לאחר שיחתי עם אשתי אמרה שהוא לא אחזיר לה אס.אמ. אס, והיתה מאוכזבת. מדוע לדעתכם לא ענה לה ומה יש לכם להגיב את התנהגותה?? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זו בגידה???

הוספת תגובה

• בעל יקר

יעל צ'רניאק
    03/02/2010

שלום לך,
    אני שומעת את הכאב שלך.

האם שיתפת אותה במה שאתה מרגיש כלפי ההתנהגות שלה?
    האם היא מודעת לכך שזה מפריע לך?

באימון אנו לוקחים עמדה או השקפת מבט בה אנו אחראים לסביבה שלנו.
    מתוך עמדה זו אנו רוצים לבדוק מה אני יכולה לשנות בעצמי, כדי שיחס הסובבים אלי ישתנה.

כלומר מתוך תפיסת עולם שיש לנו אפשרות לקחת אחריות ולשנות מצבים, מי אתה מול אשתך? איזה אדם היא פוגשת?

מי היית רוצה להיות מולה?
    מה יאפשר לך להיות כזה?

במקום לברר מדוע הוא לא ענה לה, נחזיר את הפוקוס אליך ואליה. לזוגיות שלכם.

האם יש בינכם תקשורת פתוחה, כללים וגבולות ברורים? האם אתם משתפים אחד את השני במה שאתם מרגישים? האם דיברת איתה וניסית לבדוק עימה יחד מדוע יש לה צורך לפלרטט?

אני מבינה שאתה נותן לה חופש, מעולם לא הפרעת לה. האם אתה מרגיש בנוח עם זה? האם אתה אוהב אותה?
    כיצד תוכל לתקשר עימה מתוך האהבה מתוך האכפתיות וגם לעמוד על שלך , להיות ברור לגבי מה שאתה מרגיש וכמה שזה פוגע בך?

שיהיה בהצלחה ואתה מוזמן לשוב ולשתף
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו