מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצותמירב07/02/2010
שלום, אני עם בן זוגי שנתיים + הוא עובד במשרה מלאה (גם אני) וגם לומד לתואר שני. עקרונית, הוא מאז ומתמיד היה בן אדם מאוד סגור, אבל בתקופות לחץ הוא נהיה פשוט בלתי אפשרי גם מבחינת הסגירות וגם מבחינת התגובות בכלל. הוא כל הזמן מתעצבן, וזה עושה הרגשה שצריך ללכת על קצות האצבעות ומצש שני הוא די מתעלם. ז"א אם קורה משהו רציני הוא שם, אבל אני מרגישה קצת שהוא לא שם איתי בחיי היומיום, דבר שגורם לי להיות אפילו יותר רגישה ממה שאני וכל הזמן להיפגע ממנו. אנחנו כל הזמן רבים וזה קשה ומתיש . אני מאוד רוצה לצאת מהמעגל הזה ולא יודעת איך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירב יקרה
עדה מורג08/02/2010אני שומעת את הכאב ואת התסכול שלך מהמצב שנוצר.יחד עם זאת אני מוקירה אותך על האופן בו את מנתחת את הסיטואציה והרצון שלך לשנות אותה לטובה.
יש כמה עובדות שצריך לקחת בחשבון:
א. חברך נמצא כרגע בתקופת לחץ.
האם תוכלי להתייחס לכך בהבנה שזה משהו זמני וחולף?
ב. חברך אדם סגור ומגיב קשה בזמני לחץ.
האם זה משהו שניתן לשינוי? האם את יכולה לשנות? להערכתי אין לנו שום יכולת לשנות את
האחרים. כל מה שניתן זה לשנות את זוית הראיה שלנו על המצב.
ג. את אומרת שהוא לא איתך בחיי היומיום
האומנם? האם זה קורה רק עכשיו בגלל הלחץ או שמא את תמיד מרגישה כך?
את אומרת בעצמך שהוא שם עבורך אם קורה משהו רציני........
ד. את הופכת רגישה יותר ממה שאת בגלל העדרו מחייך ביומיום.את כל הזמן נפגעת.
האם הוא פוגע בך בכוונה? או את נפגעת מעצם היותו כפי שהוא?
מירב , עכשיו שהסתכלנו על העובדות.....מה את יכולה לשנות בזוית הראיה שלך, על מנת שלא תרגישי כל כך פגיעה?
באיזה אופן היית את יכולה לתמוך בו בתקופה קשה זו?
איך תוכלי להתמקד בעצמך מבלי להיות נזקקת לתשומת הלב שלו, כאשר הוא כל כך לחוץ?
מה יתמוך בך בניסיון שלך להתגבר על הפגיעות?חברות? משפחה? לימודים? התפתחות אישית?
את יודעת, אנחנו נפגעים לרוב בעקבות פירושים מוטעים של העובדות.....
נסי להסתכל על התקופה כמשהו שיחלוף ותבדקי עם עצמך ועם בן זוגך,כיצד הזוגיות נראית בימים רגילים,כאשר הכול על מי מנוחות.
בהצלחה!!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזוגיות
סבטה09/02/2010שלום לך
אני חושבת שהסיבה שהוא כל הזמן מתעצבן חוץ מהלחץ שעובר עליו אולי גם חוסר הבנה שלך בקשר למה שעובר עליו.יכול להיות שהו כרגע זקוק לשקט וכשאת מנסה לגרום לו להתייחס אלייך בזמן הכי לא נכון כשהוא לומד לדגמה אז זה גורם לו להתעצבן . את צריכה למצוא כמה רגעים כשהוא לא עסוק ולדבר איתו בצורה הכ נעימה ומבינה שיש תצאו יחד לטיול רגלי , לים תהיו קצת לבד במקום שקט ונעים ששום דבר לא יפריע לכם ותדברו על הכל תנסו להבין אחד את השני. בסופו של דבר שני אנשים שאוהבים אחד את השני תמיד יוכלו לפתור כל בעיה שעומדת בדרכם וגם אם הפתרון הוא להתפשר על כמה דברים לטובת השקט הנפשי של בן זוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך סבטה
עדה מורג09/02/2010אם קראת את חוקי הפורום, אז בודאי ידוע לך שהפרסום בו אסור.
בשלב זה נמחקו הלינקים שהכנסת...אם התופעה תימשך נאלץ לנקוט בצעדים נוספים.
יום נפלא לך!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)