מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 54 ועדיין "הנישואים על הפנים"אהובית17/02/2010
אנחנו נשואים כבר 35 שנה. הילדים נשואים ויש נכדים מדהימים. אבל כבר מהתחלה עוד בהיותנו חברים היו בינינו המון ריבים, בעלי מאוד קנאי והרבה פעמים מנסה להשפיל אותי ולהגביה את עצמו. אני הייתי עם בטחון עצמי נמוך ביותר ולכן המשכתי לצאת איתו. בתוך תוכו הוא יודע שאני יותר חכמה ממנו אבל הוא פשוט לא מוכן להודות בכך (כל מי שמכיר אותנו אומר לי את זה...).וגם אני שומעת מאנשים זרים שהוא מדבר איתם על כמה הוא מעריך אותי וכמה אני מקסימה. התקשורת בינינו "על הפנים" מעטים מאוד השיחות שמסתיימת ללא ויכוח שאני לא צודקת. בעלי אדם עם לב טוב, אבא נהדר וסבא מקסים, אבל תמיד מתווכח עם כולם. הוא תמיד מעביר ביקורת על כל דבר, כולם "מטומטמים" לדעתו.. לגבי הסקס-הוא מצידו מוכן ועושה הכל כדי שאני אגיע לסיפוק ועצוב מאוד כשזה לא קורה, אבל אני מבחינתי "לא בא לי" אני לא נהנית וכשהוא גומר הוא מתייסר ממש על זה שהוא כן ואני לא. האמת היא שמאז ומתמיד רציתי להתגרש, אבל לא היה לי מספיק בטחון ואומץ והוא גם לא יתן לי גט. הוא טוען שהוא מת עלי ולא יתן לי ללכת לעולם...האם ניתן לעשות משהו אחרי כ"כ הרבה שנים? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגל יקרה..
עדה מורג17/02/2010אני שומעת מתוך דבריך הרבה מאד שיפוטים על עצמך וגם על בעלך.....
הוא קנאי, משפיל, מתנשא, מתווכח עם כולם, ביקורתי, ..
אני עם בטחון עצמי , חכמה, מקסימה
יחד עם זאת הוא בעל לב טוב, אבא נהדר וסבא מקסים וגם אכפתי במיטה..
לא ממש ברור לי איך קרה שלמרות מה שחשת בהתחלה....נישאת לו וגם היום אחרי כל כך הרבה שנים יחד את רוצה להתגרש.
מה לדעתך צריך לשנות במערכת היחסים שלכם?
מה יעשה אותך מרוצה?
מה את היית יכולה לשנות בתוכך כדי להשפיע על הזוגיות?
תחושת ההשפלה נובעת כנראה ממך סיגל, הוא אומר עליך שאת מקסימה...
מה יעשה אותך "שווה" בעיני עצמך?
הוא אכפתי לגביך בסקס, זו את ש"לא בא לה"....מה יעורר בך את תשוקתך?
איך תגרמי לתקשורת ביניכם להשתנות?
האם פניה לאיש מקצוע (מטפל/מאמן זוגי) באה בחשבון?
במרחב האימון אנחנו מאמינים שהאחריות לבחירות ולאיכות החיים שלנו תמיד בידים שלנו.
אני מזמינה אותך להתבונן פנימה ולקחת אחריות על יוזמות חדשות בזוגיות שלכם.
גם אם תחליטי בסופו של דבר שאת רוצה להתגרש, גם אז תאלצי לקחת אחריות על בחירתך....
בהצלחה!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)