בגידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידה
    מירי
    01/04/2010

אני ובעלי בני 34, נשואים שנתיים, יש לנו תינוקת מקסימה בת שנה. בעלי הוא בחור פלרטטן וברווקותו הוא היה עם המון נשים ובילה הרבה. האמת היא שכבר לפני החתונה חשדתי בבעלי מספר פעמים שהוא מתעסק עם אחרות,לרוב העלמתי עין ולעיתים התעמתתי איתו והוא כמובן תמיד הכחיש. מאז החתונה וההריון תדירות הסקס ירדה למינימום, בהתחלה הוא טען שזה בגלל שמוזר לו כי אני בהריון. אחרי הלידה היה לו מוזר כי יצאה משם תינוקת...לפני חצי שנה מצאתי במייל שלו מכתב שכתבה לו מישהי שבו היא כותבת לו שהיא במצוקה קצה ושרע לי ואף אחד לא מבין אותה ושהוא היחיד שיכול להציל אותה ושהפעמים היחידיות שטוב שלה שזה הם ישנים ביחד ועושים סקס!!!! שהראיתי לו את המכתב הוא טען שמדובר בבחורה מטורפת שממציאה דברים. אני כמובן לא מאמינה לזה...יש עוד המון רמזים עבים לכך שהוא בוגד בי, כמו הודעות סמס מבחורות, ככמו היעלמויות שלו בטענה שהוא תורן וכל מיני זה פשוט לא האישו כי אני כבר בטוחה שהוא בוגד. לאחרונה ראיתי סמס והתעמתי איתו עליו. הוא כמובן הכחיש שוב וכעס עליי שאני מחטטת ונכנסת לו לפרטיות.מ ביקשתי ממנו לעזוב את הבית עד שאחליט מה אני רוצה לעשות והוא לא מוכן, אמר שאין לו ללכת ושהוא ייתן לי את כל הספייס שאני צריכה. ואכן כבר כמה ימים הוא בבית ואני בבית. מתעלמים לגמרי אחד מהשנייה. נראה שהוא נהנה מזה נורא כי הוא יישן בשלווה, יוצא לחברים חוזר בזמניו שלו.. מצד אחד הפיתרון לכארוה פשוט, צריך להיפרד, אך מצד שני כשהצעתי לו את זה הוא אמר שזה לא מה שהוא רוצה, להפך הוא רוצה שהכל הסתדר ביננו. בקיצור אני לא מצליחה אפילו למקד אליך שאלה, אני לא יודעת מה לעשות, איך לפתור, האם יש בכלל מה לפתור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה

הוספת תגובה

• מירי יקרה

יעל צ'רניאק
    03/04/2010

אני חשה את המצוקה ובלבול שלך.
    בעלך הפר את האמון בינכם, וזה כואב ללא ספק.

השאלה מה את רוצה לעשות בנידון?
    כיצד את יכולה לקחת אחריות על הסיטואציה?

מדבריך עולה כי הוא חי את חייו ואת מנסה לסדר את העניינים, את מאפשרת לו לקחת ממך את הכוח שלך. את מציעה לו להפרד והוא לא רוצה, את מבקשת שילך והוא לא מוכן, את מראה לו את האמת והוא כועס עלייך. איפה את בקשר, מי את בקשר? איזה תפקיד את לוקחת על עצמך? האם את מוכנה להיות הקורבן לסיטואציה הזו? מה זה אומר מבחינתך לקחת אחריות על הסיטואציה?

התבונני עם עצמך בשקט אולי קחי לך מרחק ובדקי עם עצמך מה א ת !!! רוצה מעתיד הקשר?
    האם את רוצה לנסות ולעבוד על הקשר?
    האם את רוצה שתתיעצו עם איש מקצוע?
    האם את רוצה לפרק את הזוגיות?
    מה מחזיק אותך בקשר?
    האם את אוהבת אותו ותוכלי לסמוך עליו שוב?
    האם תוכלי לחיות איתו גם אם הוא ימשיך לבגוד בך??
    האם את נשארת רק בשביל הילדה?

כיצד המשבר הזה בזוגיות שלכם יכול לחזק את הזוגיות שלכם?
    מה בקשר בינכם צריך להשתנות? מי את צריכה להיות מולו?

תקשורת:
    בכל אופן נשמע שאתם חייבים ליצור תקשורת ולדבר בפתיחות על כל מה שקורה, על הרגשות שלכם, על ההשלכות של הבגידות שלו, על איך שאת מרגישה לגביו ולגבי כל מה שקרה.
    התעלמות אחד מהשני לא תביא לפתרון הנכון.
    יש צורך לדבר להבהיר דברים , לדעת איפה שניכם עומדים, לבטא את הרגשות, לראות מה כן קיים בינכם והאם יש רצון משותף לעבוד על היחסים גם אם זה אומר לוותר על דברים אחרים, מה אבד בקשר שלכם, מה חסר לך ולו, והאם זה ניתן לגישור.

בדקי האם את באה לשיחה מתוך האשמה וחולשה או באה כדי לבדוק מה המצב באופן האובייקטיבי ביותר שאפשרי עבורך. אפשר לדבר על הרגשות מבלי להאשים (אתה פגעת בי...) אלא מתוך מה שאת מרגישה: נפגעתי ממך...

אולי תרצי לעשות את השיחה ואח"כ לקחת קצת זמן לעצמך להבין מה את רוצה מהמשך היחסים.
    ותזכרי שמה שלא יהיה את יכולה לצמוח מכך לבנות לך חיים טובים יותר , ביחד או לחוד.
    לעיתים אנו עוצמים עין ואח"כ מתעוררים בשלב יותר מאוחר, כל התעוררות היא לטובה! גם אם זה לא נראה כך ברגע זה.

בהצלחה,
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו