היי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי
    לירון
    24/04/2010

שלום

אני בחורה בת 27 איכותית מאוד , נראית טוב , אקדמאית (תואר שני ) , מאוד מצליחה בעבודה ממשפחה מקסימה ותומכת מוקפת בחברים טובים וברוך השם בורכתי במעלות רבות המזל שנפל בחלקי עומד לי לרועץ בכל אשר למציאת בן הזוג , אני מוצאת את עצמי יוצאת לדייט לפחות פעם בשבוע והבחורים אינם מתקרבים לגבר שאני מייחלת לו, מאוד חשוב לי אינטליגנציה , כריזמה , רקע זהה וכל פעם אני פוסלת בגלל סיבה אחרת אני מבינה שעלי להיות פחות ביקורתית אחרת אשאר לבד אבל אני לא מצליחה לנסות ולהבליג על תכונות שמפריעות לי... השאלה שלי אלייך על מה מהדברים אסור לי להתפשר

האם אוכל לנהל זוגיות תקינה כאשר יש פער בהשכלה

פער בתחומי הבילוי

האם רקע משפחתי ועדתי זהה הוא חשוב בזוגיות תקינה

ברור לי שאני שוגה בביקורתיות שלי אבל אני באמת מאמינה שאמצא את האדם שאני ראוייה לו?

בתודה מראש ובברכת חג שמח ,

חנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• לירון יקרה

יעל צ'רניאק
    25/04/2010

אני חווה את המחוייבות והרצון שלך לקחת אחריות על הצד שלך ביצירת הזוגיות הרצויה לך
    יתכן ואת שוגה בביקורתיות שלך, כמו שאת כותבת פה. אך יתכן גם שיש משהו פנימי יותר שלא מאפשר לך לפגוש בבן הזוג הנכון עבורך, וזה מצריך כבר התבוננות אישית מעמיקה יותר.

בהקשר לביקורתיות:
    ההבחנה החשובה ביותר היא בין המהות לצורה.
    מהי המהות של הזוגיות שאת רוצה, מהי המהות של בן הזוג הרצוי לך.
    פער בהשכלה - איזו מהות עומדת מאחורי ההשכלה, הרקע המשפחתי והעדתי?
    האם זה חיבור במנטליות, שפה משותפת, עניין משותף, אכפתיות, אהבה, התפתחות ?
    מהי המהות מאחורי הצורות הללו - ההשכלה, הרקע המשפחתי והעדתי.
    האם את יכולה לדמיין מצב בו המהות קיימת (לדוגמא: עניין משותף ושפה משותפת) אבל זה לא בצורה שחשבת שהיא תהיה (לא מישהו משכיל בדרך בה את דימיינת (לדוג': תארים ותעודות) אלא חכם בדרכו שלו)? או לא מהרקע המשפחתי שאת חשבת שהוא צריך להיות, אך עדיין יש בו את כל הדברים המהותיים שאת רוצה בבן זוג...
    מהי המהות מאחורי תחומי הבילוי? האם יש רק צורה אחת לבילוי משותף שאת מחפשת או שהמהות היא הרגשה טובה יחד, להיות ביחד באהבה, בשמחה, בהפריה משותפת והשאר הופך לרקע, לתפאורה?

מקווה שקיבלת חומר להתבונן עם עצמך
    שבוע טוב
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו