????

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ????
    אני
    30/04/2010

הי! זה בטחה יהיה ארוך ומשעמם- אז סליחה!
    אנחנו נשואים 6 שנים, שני ילדים, כרגע קונים בית... הכל במטח ,הילדה עוד קטנה פחות משנה ...
    אני מרגישה שהכל על הכתפיים שלי , למרות שבעלי עוזר מאוד, אבל אני מרגישה חנוקה!!!!!
    אנחנו שנינו עובדים במשמרות לרוב אחרי משמרת בוקר ( הקימה ב4 וחצי ריצה לעבודה , אחרכך ריצה להוצא את הילדים, גן משחקים א. ערב, מקלחות ,כלים, סידור הבית, כביסה - לא משהו שונה ממשפחה צעירה אחרת, אז למה אני נופלת מהרגליים- למרות עזרה מבעלי - מרגישה מאוד לבד בכל הניהול של משק בית? כשאני מאירה את תשומת ליבו לפעמים- הוא אומר לי: למה לא אמרת שאת לא מסתדר?- ( זה מטריף אותי - אני מ ס ת ד ר ת - אני יכולה לעשות הכל לבד) וממשיך היית קוראת לעזרתי - למה אני צריכה לקרוא לעזרה? למה לי אף אחד לא קורא? למה תמיד צריך להפעל אותו? למה הוא מרגיש שהוא עוזר לי? אני לא עוזרת לאף אחד! אני עושה - מה זה לעזור?????
    אנחנו מדברים המון על המצב - זה תמיד מגיע בסוף לאני אעשה יותר- ושוב אני צורחת אחרי מספר ימים. לא טיפול זוגי לא בשבילינו אנחנו אוהבים מאוד לדבר, הוא נכנס לעמדת המגונן על עצמו לרוב ופוגע בי אחר כך מבקש סליחה ואומר שפגע בכוונה . לדייק כי העתקתי את מגורי לאזור מגורי בעלי מקצה אחד של הארץ למשנהו כאשר משפחתי המצומצמת נשארה רחוק, כך שאפילו אין לי אפשרות לתרוק את הדלת וללכת להירגע אצל אמא \ חבר האמיתית ולא עמיתה לעבודה - שם תמיד צריך לשמור על פרופיל גבוה ולשחק אותה הכי מאושרת בעולם! טוב נו נשים והצביעות שלהן!
    ניקרע לי אישה מתוסקלת- שהולכת לישון ב9 בערב עם בעלה עובד במשמרת ערב, לא הולכת לחברות גם כשהוא בבית. בקיצור מין רובוט כזה שעובד , אוכל, מטפל בילדים ומנהל משק בית- דאי עלוב ? ללללא??
    לעשות משהו עבורי? קורסים חוגים אין באפשרותי- כי שוב רוב הערבים אני לבד ואין משישמור על הילדים.
    לא יUדעת סתם מרגישה חרא עם עצמי- כי אם הייתי מסתקלת על משפחתי מהצד - הייתי חושבת שזוהי משפחה לדוגמה! אז למה אני כל כך מתוסקלת? את האמת אפילו לא בא לי לקחת את הילדים ולנסוע לאמא שלי - לא בא לי על אף אחד!
    סתם עצוב לי עד כדי בכי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ????

הוספת תגובה

• "אני" יקרה

עדה מורג
    30/04/2010

אני בהחלט שומעת מדבריך כאב והמון המון תסכול.....
    אני רוצה להציע לך זווית ראיה אחרת לדרמה שאת מתארת....אפשר?

האם הכרח המציאות שאת תקחי אחריות על הכול?
    ממה שהבנתי אתם משוחחים על המצב....מה היית מציעה לבעלך כדי שהאחריות על הבית תתחלק שווה בשווה?
    אני מעריכה שנדרשת פה שיחה על חלוקת תפקידים הוגנת ועל אחריות. האם תשכילי לנטרל את הרגשות ולדבר עניינית : אני עושה א , ב,ג - האם אתה מסכים לעשות ד,ה ו,.....?
    זה כמובן לא אומר שבמקרה הצורך אנחנו לא מתחלפים בתפקידנו.

איך זה נראה לך? בחלוקה כזו לא תאלצי "לבקש עזרה" ( דרך אגב זה בסדר גמור לבקש עזרה כשצריכים, זה לא עושה אותנו פחות טובות!!)

יקירה, אם המשפחה והזוגיות חשובים לך נדרשת פה תקשורת פתוחה, הוגנת, מכבדת, אחראית.
    האם את באה לבעלך תמיד בדרישות וקיטורים על מר גורלך? או שמא את יכולה לבוא ממקום רגוע, מקשיב, בוגר , עם רצון עז למצא פתרון משותף?
    כן, שותפות זה המפתח: לא עוד אחריות שלך בלעדית, אלא שותפות במציאת פתרונות מתאימים
    ובחלוקת הנטל. האם אז תרגישי יותר טוב?
    אולי בשותפות אמיתית תצליחי גם למצא זמן לעצמך, להתפתחות האישית שלך....לכל מה שאת רוצה לעשות בחייך.

מאחלת לך שתמצאו ביחד פתרונות הולמים לחיים יותר שקטים ונעימים.
    עדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו