דחוף עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף עזרה
    קארין 30
    02/05/2010

שלום
    אני בת 31 נשואה שנתיים יש לציין שאנחנו חברים טובים מדברים על הכל עברתי בעבר בגידה לא עם הנוכחי ולא יצאתי ממנה. אני נמצאת בסביבת האנשים שמספרים על בגידות רומנים שמתפתחים בעבודה
    אני נורא קנאית וכל הזמן משגעת את בעלי ומפחדת שיהיה משהו דומה,הוא עובד עם נשים יפות
    ולא ממש סומכת עליהן (לצערי)
    וכשיש להם אירוע מהעבודה כולם הולכים ללא בני זוג וזה נורא מכעיס אותי ותמיד אני רבה איתו למה הוא לא לוקח אותי, קשה לי לבטוח ולסמוך עליו ותמיד הוא כועס עלי על זה.
    רציתי לדעת האם זהמקובל שהוא הולך לבד?
    אני חיה חיים לא בריאים וכל הזמן מעסיקים אותי שטויות רציתי להתיעץ מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף עזרה

הוספת תגובה

• קרולין יקרה

עדה מורג
    03/05/2010

אני מאד מוקירה אותך על כך שהבנת שאת חייה חיים לא בריאים ואת רוצה לצאת מזה.

אז כדבר ראשון הייתי מזמינה אותך לנסות לרגע לשים את העבר בצד ולבחון את המציאות, את העובדות. בפועל בעלך נמצא איתך , הוא בחר בך לאישה ואתם חברים טובים ומדברים על כל דבר.
    האם את מסוגלת לראות את הברכה שבעובדה זו?

המציאות שאת יוצרת לעצמך היא תוצאה של חווית העבר בתוספת העיסוק הבלתי פוסק בנושא.
    האם תוכלי להפריד בין חווית העבר ועובדות ההווה?
    את משליכה את חווית העבר על בעלך הנוכחי ויוצרת לעצמך מציאות מדומה.....
    האם תוכלי להפריד בין הפחד שלך לסיפורים של אחרים? אז מה אם כולם מדברים על בגידות? זה לא שייך לך....

הדרך הטובה לעשות זאת זה לקחת אחריות על המחשבות שלך ועל הרגשות שלך.
    העבירי את הפוקוס מהעבר להווה, התמקדי בדברים הטובים שיש בזוגיות שלכם, טפחי את הקרבה שלכם, אהבי את עצמך והעניקי אהבה לבעלך. טפחי את עצמך, מצאי לעצמך תחומי עיסוק מספקים ותרגישי ראויה לאהבתו של בן זוגך. שום "אישה יפה" בחוץ לא תהיה אטרקטיבית יותר ממך.

קנאה הוא רגש הרסני, מזמינה אותך לבחור בהערכה עצמית, באהבה, בנתינה.....כל אלה יביאו לחייך גם שלווה ושמחה.
    בהצלחה!
    עדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• **** שאלה נוספת לעדה

קארין 30
    05/05/2010

שלום, אני מודה לך על תגובתך ועזרתך......
    ניסיתי לעבוד על עצמי ואני לא מצליחה. בעלי טוען שאני כל הזמן חונקת אותו ושאני מקנאת ואין סיבה וכל הזמן שאני עם העבודה שלו אני לא נהנת בחברתם (במיוחד שיש מישהי שעובדת צמוד אליו והיא ממש יפה)הוא מוטרד מזה שאני כל הזמן רבה איתו על הנושא...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן יקרה

עדה מורג
    09/05/2010

אז מה את שואלת בעצם?

האם לא אמרנו שאת מנתקת את חוויות העבר מעובדות ההווה?
    יש מיליון יפות בחוץ......מה זה חשוב?
    כמה את מרגישה יפה ומושכת? כמה את בוטחת בבחירה של בן זוגך לחיות דווקא איתך?

הוא אומר לך: אין סיבה לקנאה!
    מי את כאשר את לא מאמינה?
    האם זה הופך אותך לבת זוג אטרקטיבית?

יקרה, תבטחי במי שאת, תני ליפות להסתובב להן שם בחוץ והרפי מבעלך.
    הוא אומר לך: את חונקת אותי.....
    איך זה תורם ליחסים שלכם? איך זה מגדיל את הביטחון שלך בקשר שלכם?

"לעבוד על עצמי" - זה לא פתרון של זבנג וגמרנו.....זה כל הזמן להיות ערה לתגובות שלך,
    זה כך הזמן להתבונן ברגשות שלך ולהתגבר על מחשבות שמפילות אותך.
    אם תתמידי - את תהי מודעת יותר לעצמך ובעלך יעריץ אותך על כך.

בהצלחה!
    עדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו