מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך יודעים אם זה עדין זהנתי18/05/2010
שלום,
אני בת 22 ויש לי חבר כבר 5 שנים.. הבחור הכי מקסים שיש תומך , אוהב, מכבד ועוד הרבה)
בשנתיים האחרונות החשק המיני מאד ירד..לפחות אצלי.. כרגע הפסקתי עם הגלולות ומחכה ל"נס"
כל הזמן רצות לי המחשבות.. שבא לי מישהו אחר, משהו אחר...בא לי לבד, בא לי להרגיש בלי ואין לזה בכלל סיבה כי בעצם יש לי הכל בבנאדם אחד..נכון ואולי אני עוד ילדה ואני עדין לא מבינה כ"כ ומעריכה.. אבל זה מרגיש לי ככה וזה קורע אותי מבפנים..כי אני אוהבת אותו מאד..יש לי בעיה עם החיצוניות שלו, בעיני הוא לא יפה ואני יודעת שזה לא מה שחשוב..כי כשיש מישהו נאה ויפה עם אופי מגעיל את אומרת לעצמך עדיף אופי מיופי.. וכשיש לך אופי את פתאום מחפשת את היופי את המשיכה שזה דבר כ"כ חשוב.. אני לא יודעת להגיד עם הירידה בחשק המיני קשורה למצב הזה ולאיך שאני מרגישה ואולי אני בכלל רוצה להדחיק..
כ"כ עצוב לי ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתי יקרה
יעל צ'רניאק19/05/2010את מעלה דילמה פנימית וניצבת בפני בחירה
להיות עם בן זוג תומך, אוהב ומכבד ועוד הרבה - שזה חלום של הרבה נשים!!
או
להיות עם אחר, להתנסות, להיות לבד.
זוהי צומת בה את צריכה לבחור האם ללכת אחר התשוקות שלך או אחר הלב שלך.
אתם חברים כבר 5 שנים, ובשנתיים האחרונות החשק המיני ירד, האם זה רק בגלל החיצוניות שלו?? , כי כפי הנראה ב3 שנים הראשונות זה לא היווה בעיה במיניות.
מה חסר לך בקשר? האם בחייך (מלבד הזוגיות) את מסופקת או שאת זקוקה להתנסויות וריגושים.
לעיתים אנשים נוטים להחליף בין ריגושים במיניות לריגושים בחיים - סיפוק מעשייה, עבודה, מקצוע.
האם יש לכם תקשורת פתוחה וחופשייה בזוגיות? האם אתם "גדלים" בתוך הקשר? האם את מרגישה שאת יכולה לצמוח בקשר?
החשק המיני קשור לטיב היחסים שלכם , לאינטימיות בינכם, לפתיחות, וליכולת שלכם להתחדש בתוך הקשר, כמובן זה גם קשור למצבו האישי של כל אחד מכם. אם כבתה החיות שלכם, תכבה גם האש במיניות.
היופי והמשיכה חשובים אך הם יכולים לבוא גם מהיכרות עמוקה כמו שאת מתארת - יופי פנימי ומשיכה לאותו יופי פנימי.
האם תוכלי להתגבר על המחשבות הללו ולבחור לעבוד על הקשר שלך ולשפר את האינטימיות בתוך הקשר? ? בדקי טוב טוב עם עצמך..
עליך להחליט מה חשוב לך יותר - אהבתך הגדולה או רצונך להתנסות ולהיות עם אחרים?
התבונני עם עצמך וקבלי החלטה ברורה, כי להיות "על הגדר", לא לכאן ולא לכאן זה לא מועיל לאף אחד מכם.
בהצלחה לך
יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)