מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התנהגות אשתיבעל20/05/2010
אשתי נוהגת לפלרטט עם ידידי. כשהם נפגשים במקרה ברחוב הוא נוהג לכנותה קבוע "יפיופה", מדברים מעט ובזה נגמר. לפני מספר ימים הודיע לי הידיד שהוא טס עם אשתו לחו"ל לתקופה קצרה ושכחתי לאחל לו טיסה נעימה וכו'. אשתי "טפסה טרמפ" על זה, שלחה לו אס.אמ.אס שמאחלת להם טיסה נעימה וכו' ומזל טוב ליום הולדתו שיחל בשבוע הבא וכו'. האם היתה "חייבת" לסמס לו? מה הוא יבין מכך? האם זה יעורר גיחוך מצידו? הערכה? או יחשוד שהיא נמשכת אליו.?? היא אפילו לא ציינה את שמי באיחולים. מה יוצא לה מיזה שעשתה??, גם שמתי לב שבאירועים של ידידי היא יותר משקיעה במראה החיצוני בניגוד לאירועים אחרים. האם זה מקובל עליכם שהיא סימסה לו?? האם עבורי זוהי נורה אדומה???? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך בעל מודאג
עדה מורג24/05/2010קודם כל אני מתנצלת על העיכוב, כנראה לא ראינו את שאלתך....
אני מבינה את דאגתך....זה כנראה מרוב אהבה, נכון?
יחד עם זאת אני מזמינה אותך להתבונן על מה שכתבת ולגלות שם בין השורות, מה מכל זה הן עובדות ומה פירושים שלך.
ידידך קורא לאשתך "יפיופה" - העובדה: אשתך יפה , הפירוש: אשתי מפלרטטת
ידידך נוסע לחול - העובדה: שכחת לאחל נסיעה טובה, אשתך עשתה זאת במקומך בס.מ.ס.
הפירוש: אשתי תפסה טרמפ, מה הוא יבין? מה יוצא לה מזה? האם הוא יחשוב שהיא נמשכת אליו? וכו' וכו' וכו'
וכעת אני רוצה לשאול אותך כמה שאלות נוספות:
האם אתה משתף את אשתך במה שאתה מרגיש לגבי התנהגותה?
איך היא מגיבה?
האם יתכן שהיא מנסה לומר לך משהו בדרך זו?
האם אתה נותן לה מספיק תשומת לב? האם היא יודעת שאתה אוהב אותה?
כטיפ לחיים ולא רק לגבי השאלה שלך.....כל אירוע חיצוני שקורה לך בא לומר משהו על עצמך ועל התנהלותך. שאל את עצמך מה אתה יכול ללמוד מכך? איפה אני צריך לצמוח? מה אני יכול לשנות?
אני בטוחה שאשתך תגיב אליך שונה.....ואולי תוכל להסיר דאגה מלבך.
בהצלחה!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)