מבקשת עיצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת עיצה
    אהובית
    25/05/2010

שלום רב,
    אני נשואה המוןןןןן שנים - 35 שנה. הילדים כולם נשואים עם ילדים ואנחנו נותרנו לבד בבית. כשהילדים היו בבית עוד היה לנו על מה לדבר, כיום אין לנו תקשורת טובה, ואם כן יש אז זה בצורה של העלבות או נסיון להשפיל אותי. לכן אני מעדיפה לא להכנס לשיחות ומעסיקה את עצמי במילוי תשבצים או באינטרנט. בעצם אף פעם לא יכולתי לספר לו דברים אישיים ומתוך הלב כי תמיד היה משתמש בזה אחר כך כנגדי. המצב כיום הוא שאנחנו מדברים רק דברים שטחיים, ללא מין כבר 4 חודשים (מצידי). עם כל זה, אני פוחדת להתגרש אחרי כ"כ הרבה שנים ומעדיפה לחיות ככה. האם לדעתכם ניתן לעשות משהו, או לוותר ולהמשיך כך עד הסוף?
    תודה מראש, אהובית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקשת עיצה

הוספת תגובה

• אהובית יקרה

יעל צ'רניאק
    26/05/2010

אני שומעת את הרצון שלך לשינוי במערכת היחסים שלך
    יחד עם זאת את מתארת דפוסי התנהגות שמושרשים מזה שנים בתקשורת בינכם
    תמיד יש מה לעשות, תמיד ניתן לנסות בעיקר כשאת בוחרת במודע להשאר בקשר.

התבונני עם עצמך אילו תפקידים אתם ממלאים בקשר?
    איזה אדם את בקשר מולו? מי את בקשר? איזו אהובית נמצאת שם? אילו איכויות את מבטאת מול בעלך? אוהבת, מתפשרת, מתלוננת, אופטימית, פאסימית, פתוחה, ישירה, נעימה, כועסת, מתוסכלת?

מערכת יחסים היא כמו משוואה פשוטה: X+Y=Z כשאחד המשתנים משתנה בעצמו המשוואה כולה משתנה.
    הנתון שהוא בשליטתך הוא את!!
    לכן ברגע שאת רואה איזה אדם את מבטאת מול בעלך, את יכולה לבחור בצורה מודעת לבטא איכויות אחרות שלך שוודאי קיימות בך.
    כשאת עושה שינוי בעצמך!!! ולא אומרת לאחר מה לעשות וכיצד הוא צריך להשתנות - יכולים לקרות דברים נפלאים.

מי היית רוצה להיות? איזו אהובית היית רוצה לבטא בקשר?
    אם היית חושבת עכשיו על המצב האידאלי איזה איכויות היית מבטאת אז?
    איך זה היה נראה במציאות אם היית מתנהלת מתוך אותן איכויות ? ממש תדמייני את התסריט האפשרי.
    מה יאפשר לך לבטא את האיכויות הללו מולו?
    מה נדרש ממך על מנת לעשות זאת?
    על מה את צריכה לוותר על מנת לעשות זאת?

מקווה שההתבוננות הזו תעזור לך למצוא את הדרך שלך לשינוי מערכת היחסים בינכם
    בהצלחה
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו