מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידה?!ליאת01/06/2010
אני נשואה +2 חרדית מאד ליברלית.נשואה 6 שנים יש לנו עסק מצליח מאד.ב"ה לא חסר כלום.לפני שבועיים גיליתי
שבעלי בקשר עם בחורה שפעם נפגש איתה ומאד רצה אותה אבל היא עזבה אותו והתחתנה ותמיד היתה לי הרגשה שהוא חושב עליה.בקיצור השגתי איכשהו את המספר שלה והוצאתי פרוט שיחות גיליתי שהם בקשר כבר 11 חודש בחודשיים הראשונים הם דיברו ימים כלילות וסימסו בלי סוף ואח"כ זה נהפך לפעם בשבוע שבועיים עד לפני שבועיים. ו בפייסבוק אחרי 10 חודשים שהם בקשר הוא רשם לה הודעה"אני בניו יורק.מתגעגע לדבר איתך.אתקשר אליך ואל תכתבי דברים אישיים בפייסבוק כי יש מישהו שיכול לשים עין."
הוא אמר לי שהוא נשבע שלא נפגש איתה.אבל התקשרתי אליה והיא אמרה שהם נפגשו פעם אחת לכמה דקות{היא מוכרת תכשיטים אז הוא רצה לראות טבעת בשבילי..חחחההה}אני מרחיבה כי באמת רציתי לדעת האם זה נחשב לבגידה?אני לא יודעת איפה לשים את עצמי ואין לי למי לספר.לא אכפת לי כבר לעזוב אותו ולוותר עליו אבל יש לי ילדים קטנים ופרנסה בשפע וחיים ברמה מאד גבוהה.אין לי לאן ללכת.אם הוא באמת אוהב אותה{היא אגב מתגרשת}לא רוצה לחיות איתו.הוא אמר שהוא מתחרט והשתנה אלי בהתנהגות לטובה,עוזר לי,יוצא איתי,וכו.אבל אני לא מאמינה לו כבר.מה עלי לעשות???תודה מראש.אביטל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו יכול לעזור לי??
ליאת02/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביטל יקרה
עדה מורג02/06/2010אני בהחלט חווה מתוך דבריך את הקושי ואת חוסר האונים.
יחד עם זאת אני רוצה להזמין אותך להחזיר את הפוקוס לעצמך, ליכולת שלך להחליט מה טוב בשבילך, ליכולת שלך להתגבר על מצבים, ליכולת שלך לבחור ולהחליט.
מה את מרגישה לגבי כל הסיפור?
מי את בהוויתך מול בעלך? האם את חשדנית, מאשימה, חוקרת, לא סומכת, לא מאמינה?
האם תוכלי לשנות את הווייתך מולו?
האם יש משהו שיכול לשקם את האמון ההדדי?
האם יש בלבך עדיין אהבה כלפיו?
ומה מצב התקשורת ביניכם? האם תוכלי לשתף אותו במה שעובר עליך לאור מעשיו?
האם תוכלו לשוחח בפתיחות ולהגיע להסכמים?
האם תוכלי להגדיר מולו מהם הגבולות שלך? מהו הקו האדום שלך?
את מזכירה את רמת החיים הגבוהה שקשה לוותר עליה ואת מזכירה את ילדיך הקטנים.....
בכל הסיטואציה הזו חשבי גם מה הכי טוב עבור ילדיך? מה הם יקחו לחיים שלהם מתוך בית שאין בו אמון?
אני מזמינה אותך להתעמק בשאלות, לתת לעצמך תשובות כנות ולהגיע להחלטות רק כאשר תדעי שעשית כל מאמץ ואת שלמה עם החלטתך.
מחזקת את ידיך.....
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדנה תודה...
ליאת03/06/2010אכן יש ביננו תקשורת לאור זה שאנחנו מנהלים את העסק ביחד.ואנחנו כל היום בפגישות,בדיבורים על העסק ובעבודה...
אכן שיתפתי אותו במה שעובר עלי.הוא הבין והתנצל.
אבל אני לא מסוגלת לסלוח לו.
רק הרעיון של איך הוא היה מסוגל לעשות לי את זה מאחרי הגב ולא לשתף אותי.
כנראה שיש דברים בגו.ואם הוא חושב או יחשוב עליה בעתיד-זה הפחד שלי.לא רוצה לחיות כברירת מחדל שלו.
יש מה לעשות לשפר אמון??לא יודעת...שמאבדים אמון זה לנצח.
אני רק צריכה להשלים עם זה.וזה בלתי אפשרי .
אני כל הים יורדת עליו על הקשר איתה...נראה לי שהוא בעצמו עוד מעט יתעייף ממני.
ואם הוא מתעייף....אז...
כבר לא יודעתתת...אין לי כח יותר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה:עדה{לא עדנה}
ליאת03/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביטל יקרה
עדה מורג03/06/2010אני מבינה את הקושי שלך....אך כמו שאמרנו בתשובה הקודמת השליטה בידיך......גם כדי לסלוח.
אני מתרשמת שלמרות שהוא התנצל את עדיין שמה את הפוקוס שלך על ה"בגידה" ולא על ההתנצלות.
את אומרת שאת יורדת עליו על הנושא והוא עוד יתעייף ממך. האם זה מה שאת רוצה?
האם את רוצה להביא אותו לפרידה?
אביטל יקרה, מה שאת שמה את הפוקוס עליו זה מה שיתממש במציאות חייך.
על מה תשימי את הפוקוס אם את רוצה לסלוח?
על מה תשימי את הפוקוס אם את רוצה להיפרד?
אני מאמינה שניתן לשקם את האמון, אך עליך להתנקות קודם מהתחושות הקשות של"מה שהוא עשה לי".
אם תחליטי שאת רוצה לסלוח אני יכולה לעזור לך בתהליך אישי של ניקוי והתמרת הרגשות
. תרימי טלפון.....
מאחלת לך שבת שקטה ומלאת אור
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה???
ליאת07/06/2010הסכמנו ללכת לייעוץ.הלכנו למישהו וסיכמנו כ"עזרה ראשונה"שכל יום חובה שנדבר שעה לבד.בלי טלפונים וכו וכו .עבר כמעט שבוע.ובעלי מתחמק כל יום יש לו סיבה למה לא דיברנו.פעם עייף.פעם סרט וכו וכו..אני מרגישה שהוא הבין:טוב הנה היא נשארת איתי וזהו.ואני לא יכולה כבר להתמודד כי אם מצידו אין נכונות אז למה נלך??
אמרתי לו אני רוצה לשמוע שאתה מדבר איתה ואומר לה שיותר לא תתקשר כי זה נורא מפריע לאשתי ואני אשמע את השיחה.הוא לא מוכן בשום אופן.הוא יודע שהאהבה בינהם לא תתממש כי היום היא חילוניה ובעצמו אמר לי שהיא רצתה אבל הוא הסביר לה שהעולמות שלהם שונים והוא לא יכול.אני בטוחה שהוא אוהב אותי.אבל בטוחה שגם אוהב אותה.
מה אעשה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת או אביטל (?) יקרה
עדה מורג07/06/2010כל הכבוד שהלכתם ליעוץ!!
קיבלתם על עצמכם משימה שבועית - לדבר כל יום שעה - וזה לא ממש קורה.
במקביל אני שומעת שכבר הסקת מסקנה שהוא לא משתף פעולה. האמנם?
האם זה לא מהר מדי? האם זה לא פירוש שאת נותנת מתוך המצוקה שלך?
הוא סיפר לך שהסביר לבחורה השניה שאין סיכוי כי העולמות שונים....
את מסיקה מזה שהוא אוהב אותך אך גם אוהב אותה.....
שוב, האם זה לא פירוש שאת נותנת מתוך המצוקה שלך?
בנוסף את דורשת ממנו להודיע לה בנוכחותך על הפסקת השיחות.
האם זה סימן לאמון שאת רוצה לבנות? אם את רוצה לקבל אמון את צריכה קודם לתת אמון.
את לא נותנת אמון בשיחות היעוץ, את לא נותנת אמון באהבה שלו אליך (הוא בכל זאת נשאר איתך),
את לא נותנת אמון באמירות שלו..... את רוצה להיות נוכחת,!!
יקירתי, אין שליטה באהבה.....אם את רוצה לקבל אהבה אמיתית, תני אהבה, תני אמון...
תני לו צ'אנס. גם אם הוא החליק ובגד - אם את רוצה אותו בבית , תני אהבה, אמון, פרגון
והוא יהיה שלך.
בהצלחה
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)