מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהמיואשת!15/06/2010
נשואה כמעט 4 שנים + ילד
אפשר לומר שמהרגע של החתונה הסקס דעך ונעלם עד שרצינו לעשות ילד,
והסיבה היא עבודה קשה מצד שנינו ("קריירה") הרבה שעות עבודה,
וגם הלחץ של לפני החתונה היה מטורף, עברנו סמוך לחתונה לגור ביחד, היה קשה להתרוצץ בין חיפוש כלה ולחיפוש רהיטים וכו' וכך יצא שהיינו רבים המון ולא מגיעים לסקס.
מן הסתם אחרי הלידה, יש קושי בגידול, ועדיין בעלי ממשיך לעבוד קשה (אני החלפתי מקצוע אז יש לי פנאי ויותר "שלווה" ממקודם).
לפעמים בפעם במלא זמן, שואלת אותו, רומזת לו.. והוא תמיד עונה מחר.
הוא באמת עובד מסביב לשעון, ואחרי שמגיע הביתה יש מלא טלפונים, תמיד בלחץ.
אני מודעת לעצמי, מטופחת ומהממת ותמיד שומעת ממנו "מה אני עושה איתו", האמת עוד מלפני הנישואים היה אומר לי זאת מאחר וטוען שאני יפה מידיי בשבילו..
מה עושים במקרה כזה, לא חלמתי שכך יראו נישואיי.
רק שנרצה ילדים ניתקרב מינית?
בנוסף הוא מזלזל בחיצוניות שלו ובאסטטיות שלו ואני מעירה לו וזה לא עוזר
רוצה עזרה איך לשקם את היחסים העיפים שלי.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהי יקרה
עדה מורג17/06/2010אני חשה את תסכולך מהמצב שנוצר אך אל יאוש....
אם את אכן מחויבת לזוגיות שלך יש דרכים לשפרה.
קודם כל בואי נתבונן מי את בזוגיות...האם את מתוסכלת, מקטרת, מקניטה, לוחצת או שמא את יכולה להיות שמחה, אוהבת, תומכת, מעודדת, מפרגנת?
אני מאמינה שמי שאנחנו במערכת היחסים קובע את איכות האוויר שאנחנו נושמים.
יחסי מין הם רק פן אחד בקשר....
נכון שיש תקופות עמוסות יותר ואתם עייפים ומתוסכלים. יחד עם זאת בידכם לשנות את המציאות שלכם.
איך היית מאזנת בין עבודה ובית?
איך היית משפרת את התקשורת בינך לבין בעלך?
מה היה ממגנט אותו הביתה יותר מוקדם?
האם סופ"ש ביחד יכול לעורר מחדש את התשוקה?
יקירה, אין מי שיוכל לתת לך עצות חכמות יותר מאשר את עצמך. אם תקשיבי פנימה בתוך לבך
את תדעי מה עליך לשנות כדי לשפר את המצב.
בהצלחה!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהי
מיואשת!17/06/2010תודה על תשובתך,
ולשאלותייך:
הייתי ונשארתי כפי שאני,
מבחינת תקשורת אנחנו מדברים, מסמפטים אחד את השניה, יש אהבה רק ללא סקס,
זה הגיוני? אני לשניה לא חושדת בו, אני יודעת מיהו והוא לא בכיוון, הוא נראה מותש בגלל העבודה התובענית שלו, שהוא מאוד אוהב אותה, מסופק ממנה וחי כשהוא שם, אגב כשניסה לפני מס' שנים להחליף מקודם עבודה - הוא היה ממורמר והתגעגע וחזר תוך מס חודשים חזרה.
אי אפשר למגנט אותו הבייתה כי הוא באמת עובד קשה להביא פרנסה.
אני מתפקדת 95-99% לבד עם הילד, לוקחת מחזירה מהגן, מחוגים,בילוי אחרהצ,מקלחת והבעל לרוב מגיע לקראת שינה של הילד ואני מבקשת שישכיב אותו לישון, בינתיים אני אוכלת משהו וגם הולכת לישון ובעלי גם. ובבוקר ההוא ולך מוקדם מאוד לעבודה(גרים רחוק מעבודתו).
בסופי שבוע אנחנו מבלים, אבל אין לנו את הלבד, כי יש ילד (פעוט) שזקוק לנו ואף מוציא מאיתנו המון כוחות,
מה שגם גורם לנו לחיכוכים..
אני "סובלת" את האי מיניות, כי אני דואגת שאקבל ממנו דברים אחרים, לפעמים מבט, לפעמים מילה טובה, אבל תהיתי עם עצמי אולי יש צורך בקואצינג זוגי?לחץ מביא איתו הרבה פנים שלא היו בינננו קודם וזה גורם למשקעים.
על מה בדיוק "עובדים" בקואצינג? מה התוצאות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהי יקרה
עדה מורג17/06/2010קואצ'ינג זוגי הוא תהליך שבו מנסים להגדיר את חזון הזוגיות שלנו ואת הדרך להגשמתה....
מי את? מי את בתוך הזוגיות? איזה ערכים את רוצה לקיים בתוך הזוגיות? איזה ערכים חסרים בתוך הזוגיות?
כמובן גם הצד השני מגדיר את ערכיו ואת רצונותיו בזוגיות וביחד מנסים להגיע להתנהלות שעובדת ומכבדת את שני הצדדים.
אני מאד מוקירה אותך על הרצון לשפר את הזוגיות ולנקות את המשקעים שנוצרו, יחד עם זאת אני חייבת להדגיש שתהליך של קואצ'ינג דורש מחויבות.
לא תמיד חייבים להתאמן בזוג....לעיתים מספיק שצד אחד בזוג ישנה את הוויתו והתנהלותו כדי להשפיע גם על הצד השני. כמובן שתהליך זוגי הוא בהחלט יותר עוצמתי.
בהצלחה!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)