עזרה1:/

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה1:/
    לילך
    27/06/2010

אז ככה..... אני וחבר שלי ביחד כבר 9 חודשים... ומהתחלה הבהרתי לו שאם הוא יצפה בפורנו זה נורא יפריע לי ואני יודעת שהוא כן עושה את זה ועושה את זה הרבה...
    הייתתקופה ששמתי לב שהוא לא צופה ובתקופה הזאת תמיד יש לנו שיחות ליליות והוא כול הזמן עצבני ורוצה לנתק ומממהר...
    פעם שעברה שאאלתי אותו הוא אמר לי שהוא לא צופה והתחיל להתעצבן עליי ועשה לי"גם אם אני צופה אז מה.? אפשר לחשוב" למרות שהוא יודע שזה מפריע לי נורא....
    אז הוא אמר לי"אני לא רואה אמרתי לך כבר תפסיקי לשאול ולהעלות את הנושא הזה" הוא מאוד התעצבן... ובזמם האחרון אני שמה לב ומרגישה שיש מצב שהוא צופה בלילה.... ובגלל זה הוא נורא מתעצבן אם אני לא מסיימת את השיחה והוא תמיד אין לו בעיה לסיים כשלפני זה הוא בכלל היה מתעקש על שיחות ליליות ארוכות....
    אני ממש רוצה לדעת אם הוא צופה או לא.. אבל אם אני מעלה את הנושא הזה ושואלת שוב הוא מתחיל להגיד לי שהוא אמר לי כבר וששאני לא סומכת עליו מספיק ונהיה ריב ומרחק ביננו.....
    אני רוצה לדעת אם הוא צופה או לא.... איך אני אמורה לגלותאת זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה1:/

הוספת תגובה

• לילך יקרה

יעל צ'רניאק
    27/06/2010

אני שומעת שזה מאוד מפריע לך שהוא צופה בפורנו.
    עד כמה שאני יודעת אנחנו לא יכולים לשנות את האחר.
    הבהרת לו שזה מפריע לך - ואת אומרת שאת יודעת שהוא כן צופה.

עד כמה את באמת סומכת עליו?

עד כמה עזרה לך ההתנהלות הזו שלך? כפי הנראה הדרך הזו לא הביאה לתוצאה הרצויה.
    נסי לראות מי את שם בדרך הנוכחית? דורשת, מבהירה, חושדת, כועסת?

כשאנו מתנהלים בדרך מסויימת ואין תוצאה רצויה, עלינו לבדוק דרך התנהלות שונה שתביא לתוצאה הרצויה.

מי את רוצה להיות בזוגיות, איזה לילך את רוצה להיות מול בן הזוג?
    אוהבת, מקשיבה, סומכת, שמחה, פתוחה, נותנת חופש....(בדקי מה נכון עבורך)?
    איך זה היה נראה אם היית מדברת איתו מתוך האיכויות הללו שבך?
    מה יאפשר לך להתנהל כך?
    על מה את צריכה לוותר בשל כך?

מקווה שזה יכול לעזור
    בהצלחה
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו