מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 16 שנים ביחד - הסקס על הפניםגניה05/07/2010
אני ממש לא יודעת מה לעשות. אני כל הזמן מאשימה את בעלי שהוא לא נמשך אלי והוא לא אומר לי שהוא אוהב אותי כשבעצם אני לא נמשכת אליו. אני נראית יחסית טוב (מקבלת מחמאות מסביב אבל חסרת בטחון) והוא לטעמי נראה רע... המצב כבר בלתי נסבל וכל הזמן אנחנו רבים... אתמול שאלתי אותו איך הוא מרגיש עם זה שהמשיכה שלו כלפי ירדה עם השנים כתוצאה מכך שנראתי פעם יותר טוב וכתוצאה משעמום והרגל. בעצם התקלתי אותו בשאלה שהתשובה היחידה שהייתה מרצה אותי הייתה: "אני אוהב אותך כמו פעם ואת עדיין מושכת אותי ואת יפיפיה..." אבל זה לא קרה והוא פשוט התעצבן והתחיל לצעוק עלי מה אני רוצה ממנו ולמה אני חייבת לחפור ולהרוס כל הזמן... אז עוד פעם רבנו בפעם המי יודע מה על זה שאני לא מרגישה שהוא מספיק אוהב אותי ונמשך אלי כשבעצם באותו זמן ברור לי שאני ממש ממש לא נמשכת אליו.. נשמע מטורף לא.? מה עושים ? יש לנו 4 ילדים מקסימים והוא כל הזמן אומר לי שנראה לו שאני עושה הכל כדי להתגרש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גניה יקרה
עדה מורג05/07/2010אני שומעת את התסכול שלך ויחד עם זאת לא ברור לי מה את שואלת......
נדמה לי שהתשובות שאת מחפשת טמונות ממש בדברים שכתבת.
לעתים, כאשר קשה לנו לעמוד מול האמת שלנו , אנחנו מאשימים את האחר .
את מכריזה שאת לא נמשכת לבעלך ואת מאשימה אותו שהוא לא נמשך אליך.....
איך יוצאים ממעגל סגור זה?
בואי נתבונן יחד על עצמך ועל יחסיך עם בעלך....
מלבד המראה החיצוני של בעלך, איזה איכויות חיוביות את מוצאת בו?
האם את אוהבת אותו?
מלבד המראה החיצוני שלך (שהיום פחות טוב מאשר בעבר) איזה עוד איכויות חיוביות את מוצאת בעצמך?
האם את אוהבת את עצמך? האם את מטפחת את עצמך?
מי את רוצה להיות מול בעלך כדי שישוב להימשך אליך? האם להיות מקטרת ו"חופרת" מקרב אותו אליך?
איך תוכלי לשנות את אופן התקשורת אתו?
על מה תוכלי לשבח אותו? על מה תוכלי לעודד אותו?
כמה זמן איכות אתם מבלים ביחד?
כמה שיתוף פעולה , תמיכה, חברות יש ביניכם?
גניה יקרה, משיכה מינית היא רק פן אחד ביחסים זוגיים . מזמינה אותך לטפח צדדים אחרים בזוגיות
כדי שגם המשיכה המינית תשוב ותתעורר.
מקווה שנתתי לך כיוונים למחשבה....
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדה
גניה05/07/2010עדה תודה על התשובה המהירה. אני יודעת שהרבה מהתשובות נמצאות בתוכי באמת נתת לי כיוון מחשבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)