חרדת נטישה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדת נטישה
    מירי
    01/08/2010

כיום אני נשואה שנתיים ועדיין חיה עם פחד נטישה. אני מפחדת שיקרה משהו שיגרום לבעלי לעזוב אותי ומנסה שהכל יהיה מושלם וזה מכניס אותי ממש למתח. כשהיינו ביחד שנה וחשבתי שהכל נהדר הוא רצה להיפרד אבל בסוף נשאר וזה ממש עשה לי רע ואני לא מסוגלת להשתחרר מזה למרות שזה קרה כבר לפני 7 שנים. מה תוכלו לייעץ לי ? כשאני מדברת איתו על זה הוא לא ממש מבין מה אני רוצה וחושב שאני רוצה להעניש אוצתו על זה שרצה לעזוב אותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדת נטישה

הוספת תגובה

• מירי יקרה

עדה מורג
    03/08/2010

אני מאד מבינה את הקושי שלך להתמודד עם פחד הנטישה.....יחד עם זאת בואי ננסה להתבונן במציאות שלך היום.
    האירוע קרה לפני 7 שנים, נכון?
    היום את כבר נשואה שנתיים והוא איתך, נכון?
    אז על מה את שמה את הפוקוס?
    איך ההתמקדות בעבר תורמת לך לחיי היומיום?
    איך זה תורם לזוגיות שלכם?

בן זוגך יבחר להישאר או ללכת על פי מה שהוא מרגיש בזוגיות איתך.
    איך את חושבת שהוא מרגיש? את אומרת שנראה לו שאת רוצה להעניש אותו.
    האם זה ישאיר אותו לצדך?

מירי יקרה, הרבה פעמים כשאנחנו חווים טראומה ולא משתחררים ממנה, אנחנו נהיים אובססיביים מתוך הפחד ואנחנו מביאים על עצמנו טראומה נוספת.
    זכרי, המציאות שלך היא פרי המחשבות שלך, הרגשות שלך והמעשים שלך....

אם את חושבת על אירוע העבר, אם את מרגישה פחד ובמציאות את "מענישה" את בעלך....
    מה את חושבת יהיו התוצאות?

יש שיטות לטפל בפחדי העבר, אני מזמינה אותך להתעניין ולטפל בעצמך כדי שתוכלי ליצור לעצמך מציאות מאושרת ורגועה.

בהצלחה
    עדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו