מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יודעת איך למשוך גבריםמרי03/08/2010
אני אמנם נראית טוב, ואני אומרת עפי תגובות מהסביבה
אך מבינה אני שזה ממש לא מספיק על מנת למשוך בחור, במיוחד בחור שיש לו הרבה אפשרויות
הלוואי וידעתי איזו התנהגות מושכת אותם בפעמים הראשונות. חלק אומרים להיות קשה להשגה, חלק אומרים תתחילי איתו כי אחרת הוא לא יידע שאת בעניין, חלק אומרים שאין חוקים...
מצד שני גם יש כל מיני ספרים שמייעצים על יחסים, ורוב הספרים אומרים להיות קשה להשגה כי בנים הם ציידים מטבעם, אך אני מכירה נשים שהתחילו עם הבחורים שלהן והיום הן נשואות...
אני מעוניינת מאוד בבחור, שיש לו לא מעט אופציות....
מתחילים איתי בחורים אחרים אך אני לא נותנת להם צאנס כי אני כרגע רוצה אותו....
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרי יקרה
יעל צ'רניאק04/08/2010אין נוסחת קסם אחת למשוך גברים.
בדרך כלל לא נרצה לחשוף את כל הקלפים בפגישה הראשונה ...
האם להתחיל עם הבחור או לא? זה כבר שאלה אחרת לגמרי.
מה יותר אותנטי לך?
איזה יחסים את רוצה ליצור בעתיד? רוצה שיוויון? רוצה ישירות? רוצה משחקים? רוצה אותנטיות?
האם את רוצה לחכות שהגבר יעשה צעד? ואם לא יעשה לשבת ולהמתין? או שאת רוצה לקחת יוזמה ולעשות איזשהו צעד בכיוון? גם חיוך או מבט מזמין זה צעד...
הקשיבי לעצמך... זו התשובה הנכונה.
התמקדי במה שחשוב לך בזוגיות, בקשר.
אנו לא רוצות רק להשיג גברים לשם השגתם - אלא לחיות יחד!!
גברים הם ציידים מטבעם - האומנם כולם כאלו? אבולוציונית כן! אך בעידן הפוסט מודרני? ?
חלק כן חלק לא, חלק מעוניינים בהדדיות ולא במשחקים!
הקשיבי לעצמך, ראי מה נכון עבורך
בהצלחה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!! רק שאלה נוספת
מרי05/08/2010יש בחור בן 27 שהוא שייך לעולם המועדונים. הוא רואה בחורות כל הזמן..את חושבת שאם אתחיל איתו יש לי סיכוי? הוא לא עובד שם כל יום, אלא 1 לשבוע..אך הוא מבלה הרבה...
אם כולם מתחילות איתו, אז מי זו עוד אחת שתתחיל...
מה דעתך??
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרי יקרה
יעל צ'רניאק05/08/2010עוד אחת שתתחיל איתו ....
היא לא עוד אחת, היא את!
הביאי את עצמך, את מי שאת (הכי טוב שלך), ואם זה לא מספיק טוב ומיוחד עבורו, אז הוא לא הבחור עבורך.
שימי את עצמך במרכז, לא אותו.
האם את לא רוצה להרגיש מיוחדת עבור הבחור שאת איתו??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל את כזאת חמודה!!
מרי05/08/2010תראי מה הוא רשם לי:
"הייתי בצפון עד עכשיו אז לא ראיתי..את האמת שבדיוק התחלתי לצאת עם מישהי ואני צריך לראות לאן זה מתפתח.."
האם זה לדעתך סינון?
כל כך נעלבתי שרשמתי לו: זה בדיוק המשפט שאני משתמשת שאני מסננת, או שאני לא עונה.
אז הוא החזיר לי:" לא מסנן ולא משחק זו הסיטואציה אם הייתי רוצה לסנן לא הייתי עונה פשוט".
האם לדעתך אני צריכה להרפות? ולראות אותו פעם בשבוע במסיבות? או לא לוותר וליזום איתו פגישה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרי חמודה
יעל צ'רניאק06/08/2010הקשיבי תני אמון במה שהוא כותב לך
תני לו את הקרדיט לכך שהוא דובר אמת והוא באמת כרגע יוצא עם מישהי אחרת, ואם היה רוצה לסנן לא היה עונה כדבריו.
אם זו היית את שהוא מתחיל לצאת איתה, לא היית רוצה שהוא יסכים להצעה נוספת חדשה , לא?
על מנת ליצור יחסים המושתתים על אמון עלינו לתת אמון בשני ולהיות ראויים לאמון בעצמנו,
אמון היא אחת מאבני היסוד החשובות ביותר בזוגיות!!!
הראי לו שאת מעוניינת והרפי - הוא כרגע התחיל לצאת עם מישהי ובודק לאן זה מתפתח...
היי כנה איתו , שידע שאת מעוניינת אם זה לא יתפתח...
כנות! דבר נפלא:)
לילה טוב
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!
מרי06/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)