מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה תייעצו לינתי08/08/2010
שלום.
בת 22 עם חבר מדהייים כבר 5 שנים.
לפני חצי שנה הכרתי מישהו..שלא יצא לי מהראש.. נפרדתי מהחבר ונסיתי לתקשר איתו..נפגשנו כמה פעמים לא היה כלום..אבל משהו מנע ממנו לנסות אפילו את הקשר הזה..
לפני חודשיים חזרנו לדבר.. היה נחמד. מצד אחד מראה סימנים שכן מעוניין ומצד שני עונה להודעות אחרי הרבה זמן וכותבת שזה לא אני זה הוא (שקוע בעבודה וכו') כאילו כל פעם משהו גורם לו לסיים את הקשר הזה ובפעם אחרונה הוא פשוט אמר "חזרתי לחברה שלי לשעבר, לא מעוניין מצטער". אוקי אני לא טיפשה וכנראה שהוא לא מעוניין.. בנתיים אני והחבר חזרנו, כי באמת אני אוהבת אותו..אבל הבחור השני עדין קצת בראש שלי... וזה הורג אותי מבפנים. זה הבחור הראשון שבאמת מצא חן בעיני בכל התקופה הזו שיש לי חבר..
ואני כן "רואה" אותנו ביחד וזו תחושה שממש קשה לי איתה..
אני עם אותו בחור כבר 5 שנים ולא ראיתי אף אחד ממטר, מגיע מישהו שבאמת שגורם לי לרצות לחזור לתחילת קשר שהכל חדש ומרגש.. ולא לא חסר לי ריגושים בגלל זה גם קצת קשה לי לתאר את ההרגשה כי בעצם לא חסר לי כלום עם החבר.. יש לי הכל ...ואני גם יודעת שהוא בחור איכותי ואין הרבה כמוהו. זה מציק וזה יושב על הלב.. ממש כמו "בגידה" שאני בכלל חושבת על האחר.
=(
מה אתם אומרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתי יקרה
עדה מורג08/08/2010אני מבינה את תחושתך הקשה....כאילו את מפספסת משהו....נכון?
אני רוצה להזמין אותך להתבוננות קצרה עם עצמך....
האם תוכלי לערוך רשימה של הדברים שחשובים לך בזוגיות? בבן זוג שאת רוצה?
עשית? או קיי, עכשיו סמני איזה מהדברים קיימים אצל בן זוגך הנוכחי ואיזה לא.....
האם הדברים שלא קיימים הם קריטיים עבורך? האם יש מקום לפשרה או לא?
נתי יקרה, כאשר אנחנו בוחרים בבן זוג אנו מראש מוותרים על כל אלפי האפשרויות האחרות שקיימות בחוץ....(אלא אם כן מתאים לך לנהל מערכות כפולות)
השאלה היא האם את רוצה להפסיד זוגיות יציבה מול מישהו שלא ממש מעוניין בך....בשביל הריגוש?
האם יש דרך לעורר את הזוגית הקיימת שלך? איך תוכלי להביא ריגושים חדשים לתוכה?
זוגיות דורשת טיפוח והשקעה.....יש תקופות מרגשות ויש תקופות רוטיניות ומעייפות.
מה שחשוב הוא שתשימי את הפוקוס על השאלה: מה אני בוחרת?
ואם בחרת.....איך אני מטפחת את הקשר הזה בצורה מיטבית?
מקווה שעזרתי לך ליצור בהירות...
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)