היזיז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היזיז
    דביר
    04/09/2010

טוב, אז למרות שאני יודעת שלכולם התשובה ברורה (וגם לי איפהשהו היא ברורה כשמש) אני חייבת להתייעץ.
    נקלעתי, ביודעין, למצב שאחד הבחורים בחבורה, הפך ליזיז שלי. כלומר, עד לפני כארבעה חודשים, לא היה בינינו כלום ואז מאמצע שום מקום הוא עשה את הצעד ונישק אותי. זה היה כמובן חסר טקט לחלוטין מאחר והייתי בדרכי לדייט ותוך כדי הדייט הוא המשיך לשלוח לי הודעות שאסיים ואחזור אליו. לא חזרתי אליו באותו ערב וגם לא במהלך כל החודש שאחריו, למרות שלא המשכתי לצאת עם אותו בחור.
    כעבור חודש יצאנו שוב, כל החברים ובמהלך הערב התקרבנו שוב, התנשקנו והיה כיף.
    למחרת הבחור לא התקשר אלי, וגם לא ביומיים שלאחר מכן. רק לקראת סוף השבוע שלח הודעה ושאל אם אני רוצה להצטרף לחברים ולצאת. נעלבתי ולכן נשארתי בבית. ההתנהגות שלו אישררה לי את התפיסה שהבחור לא רציני, לא מחפש קשר ורוצה רק דבר אחד.
    כעבור כחודש נוסף, נפגשנו כולנו שוב והערב של חודש לפני כן חזר על עצמו. רק שהפעם כבר ידעתי למה אני מכניסה את עצמי ובאתי בכוונה להנות ולא לחשוב על זה יותר מדי. באותו שבוע גם הכרתי מישהו איתו יצאתי כחודש וחצי. במהלך החודש הזה, מאוד התקרבנו כידידים. דיברנו הרבה, בילינו ביחד, אבל באמת כידידים. בזמן הזה הכרתי בו צד שלא הכרתי עד כה. ראיתי שהוא כן בחור רציני, חכם, שמחפש קשר, ובעיקר מישהו שכיף להיות בסביבתו.
    מאז שנפרדתי מהחבר, לפני שלושה שבועות, חזרנו גם לקיים יחסי מין. הוא אמר לי בהתחלה שהוא לא רוצה שנהפוך את זה למשהו רציני מאחר וחסר לו משהו ביחסים בינינו. הסכמתי כי אני נהנת איתו ואין לי אף אחד אחר כרגע. ובכל זאת, אני מתחילה להקשר. אני תוהה למה הוא לא רוצה, חושבת אם אולי הוא כן ירצה, אם אני צריכה להעלות שוב את הנושא או לא. זה גם לא שאני בטוחה שנהיה זוג מוצלח, אבל הייתי רוצה לתת לזה הזדמנות.
    למה גברים לא נותנים הזדמנות? למה הוא לא מוכן לנסות? כיף לנו ביחד, יש משיכה, הוא אמר לי שהוא מת עלי ושאני מגרה אותו הן מבחינה מינית והן מבחינה אינטלקטואלית. מה עוד חסר? מה הוא רוצה? זה מתסכל!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היזיז

הוספת תגובה

• דרך אגב

דביר
    04/09/2010

אנחנו בני 27

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיאה יקרה

יעל צ'רניאק
    05/09/2010

אני חווה את התסכול שלך...
    בואי תתבונני עם עצמך איזה זוגיות את מחפשת.
    האם את רוצה אותו כבן זוג? או שאת רוצה בן זוג.
    האם את פועלת מתוך בחירה באדם הספציפי הזה ?
    האם את בוחרת בו כי הוא זמין וקרוב או כי באמת הוא האדם שאיתו היית רוצה להיות בזוגיות?
    את שואלת למה הוא לא מוכן לנסות...
    התשובה מן הסתם אצלו - או שתבחרי לברר איתו או שתבחרי לשחרר את הבחור כיוון שאינו בוחר בך כבת זוגו.
    יש לכם הרבה דברים משותפים, משיכה, כיף - אבל בשבילו זה לא מספיק.
    האם היית רוצה להיות עם אדם שמשהו חסר עבורו בקשר? האם סוג כזה של יחסים לא היו מתסכלים אותך שוב ושוב ושוב...

אנו בד"כ רוצים לשנות את האחר, אך זה לא ניתן מבלי שהוא ירצה בזאת.
    אם כל האפשרויות היו פתוחות בפנייך - האם באמת היית רוצה להיות עם אדם שלא רוצה לנסות להיות בקשר רציני איתך?

החזירי את הפוקוס שלך הביתה אלייך, למה שנכון עבורך, למה שעושה לך טוב, כבדי את עצמך, אהבי את עצמך, תסמכי על עצמך שתמצאי את האדם הנכון עבורך שירצה להיות איתך, שירצה להיות שם, שישמח שאת איתו בקשר רציני...!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודקת

דביר
    05/09/2010

כל מילה בסלע
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו