מנסה להתגבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנסה להתגבר
    ליאן
    06/09/2010

אני בת 24 ואני מנסה כבר שנתיים להתגבר על אהבה... אני כבר נמצאת יותר זמן בלעדין מאשר שהייתי איתו. אבל אני לא מצליחה להוציא אותו מהראש. חשוב להגיד שהוא הקשר הראשון הרציני שהיה לי אבל הוא בהחלט האהבה הראשונה האמיתית שאי פעם הייתה לי.
    ניסיתי לצאת עם בנים אבל אני ההשוואה היא בלתי נמנעת וקשה לי למצוא אדם שיש לו את התכונות שכ"כ אהבתי...
    הרגשתי שלמה עם עצמי איתו ולא אגזים אם אומר שזה מבחינתי הגורל.
    אני באמת רוצה להתגבר כי אני לא חושבת שהוא מרגיש אותו דבר וזה די מתסכל להיות במצב כזה שמונע ממני להתחיל משהו חדש עם אדם חדש.

מה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנסה להתגבר

הוספת תגובה

• ליאן יקרה

עדה מורג
    12/09/2010

אכן מצב מתסכל......

אני רוצה להזמין אותך להחזיר את הפוקוס אליך:
    האם את אוהבת את עצמך?
    במה את משקיעה את זמנך?
    לאן את רוצה לצמוח בחייך?
    מה המצב החברתי שלך?

ככל שתהי עסוקה יותר בחייך , אני מאמינה שתצליחי לשכוח את העבר ולשים בצד את המחשבות הטורדניות על אותה אהבה אבודה.
    כל אדם מגיע לחיינו לתקופה, לפעמים קצרה לפעמים ארוכה....חשוב שתתבונני איך הקשר עם אותו בחור גרם לך לצמוח. אם צמחת - הקשר הסתיים. אם לא צמחת - את עלולה לפגוש את אותה חוויה שוב ושוב.(אןתה חוויה - לא אותו בחור)

לכן, אני מזמינה אותך להתבונן, להבין וללכת הלאה. העשירי את חייך בחוויות חדשות, אהבי את עצמך ואהבי את החיים...בטוחה שתמצאי אז אהבה חדשה ומספקת.
    בהצלחה!
    עדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו