מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חבר שלי לא זוכרroni14/09/2010
היי אני לא יודעת כמה השאלה מתקשרת לפורום הזה אבל אין לי למי לפנות,
אני וחבר שלי 3 שנים ביחד... ואנחנו בני 21 ומאז שאני זוכרת שהתחלנו לצאת ושאלתי אותו עם כמה בנות הוא שכב ומי הראשונה שלו, הוא לא ידע להגיד לי בדיוק..
הוא היה מהבחורים שבגיל 15 היו הולכים עם החברים לבנות או שוכבים עם סתם בנות
הוא טוען שהוא שכב עם 3 בנות והרשאונה הייתה אחת בשם שיר לא יודע מי הבנות האלה ואלו היו סתם בנות...
עכשיו אנ י בדילמה אם להאמין או שפשוט להמשיך עם זה הלאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר עזרה?
roni14/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רוני
עדה מורג14/09/2010בהחלט שאלה זו שייכת לפורום הזה.
אני רוצה להזמין אותך להתבונן במה שבאמת חשוב לך:
האם את אוהבת את החבר שלך?
האם היום טוב לכם ביחד?
האם יש ביניכם תקשורת?
האם יש בקשר עניין, משיכה, חברות, כיף?
אם התשובה לשאלות אלה היא כן (או לפחות בחלקן)
מה מניע אותך להתעסק בעבר שלו?
מה זה משנה עם מי הוא היה בטרם הכיר אותך?
אם קיימת שאלה של נאמנות היום - זה כבר ענין אחר.
לכן בדקי את איכות הקשר היום - העבר כבר חלף.......
האם תוכלי להסתכל על העבר של בן זוגך כתקופה שבה הוא התנסה בכל מיני קשרים,
כדי שבסופו של דבר יבחר בך?
נראה לי שסיפקתי לך זוית ראיה אחרת....
בהצלחה!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עדה קודם כל המון תודה
roni14/09/2010דבר שני הקשר באמת מאוד מוצלח כשאנחנו ביחד... אבל בכל מה שקשור לדברים שהיו לו שהוא לא היה איתי אני לפעמים רואה אותו מנסה לייפות דברים ולהחסיר פרטים לא משהו שעלול להרוג אותי אבל כן משהו שיציק לי...
עכשיו בעיקרון אני מאוד קנאית. וזה מה שיוצא חוסר אמון בינינו... ובאמת שאני יכולה להגיד בוודאות שהוא לא בוגד בי אבל כל העבר שלו קצת מהסס אותי... האם את נותנת מפגשים אישיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוני יקרה
עדה מורג14/09/2010קנאה היא הרסנית לכל זוגיות....
תרימי טלפון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)