מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר ריגושאני21/09/2010
אני בחורה יחסית צעירה נראית טוב,נשואה לא מעט שנים.
מערכת היחסים שלי עם בעלי לאחרונה לא ממש טובה,ובעלי נורא מתלונן על כך.
לאוו דווקא הוא מתלונן על הסקס אלא על הקירבה שהיתה עד ממש לא מזמן,חיבוק,נשיקה,מילה טובה ממני אליו.
הוא כן בסדר וכן מיישם זאת אבל אני מרוחקת ואף מרגישה זאת.
כאילו הדברים עוברים לידי ולא איתי.
זה מתסכל אותי ולא יודעת מה לעשות כי באופן כללי אנחנו מבלים טו יחד,חברים טובים,יוצאים לפחות פעם בשבוע...
מדוע זה קורה לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע אין תשובה?
אני22/09/2010זה הפורום המתאים?או שאולי טעיתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל יקרה
יעל צ'רניאק23/09/2010שאלתך בהחלט בפורום הנכון, מתנצלת על העיכוב בתשובה
את כותבת שבעלך מתלונן על הקירבה, שהוא בסדר ומיישם, ואת מרוחקת, הדברים עוברים לידך
נשמע לי כמו איזו קריאה עבורך להתעוררות, להסכלות פנימית.
איך את מרגישה עם עצמך?
עם חייך?
האם בעוד תחומים בחייך דברים עוברים לידך?
האם יש משהו שמטריד אותך?
מתי השתנה בינכם המצב? את כותבת לאחרונה... מתי זה קרה בדיוק?
מה היה בחייך באותה תקופה? מה היה לפני ומה אחרי? האם היית טרודה בעניין אחר? האם התרגלת?
נסי להבין עם עצמך מה השתנה אז,
האם את מביאה את עצמך לידי ביטוי מלא בחייך? האם את מביאה נוכחות?
את מתארת את הדברים החיצוניים שאתם עושים ביחד - מבלים, יוצאים... נסי להתבונן עם עצמך מה את מרגישה כלפי בעלך, האם קיימת בך אהבה כלפיו? האם היית רוצה להחיות את הקירבה?
בעצם כך שאת פונה בשאלה זו , אני מבינה שאת רוצה להחיות את הקירבה בינכם, זה חשוב לך
וזה בהחלט הצעד הראשון - להתבונן , להבין מדוע, מה השתנה אצלך, מה השתנה בקשר בינכם, מה השתנה ברגש שלך, האם זה קשור אליו או שזה בכלל קשור אליך (אולי חוסר סיפוק בעבודה שלך או בתחום אחר בחייך, שלפעמים מושלך על בן הזוג, על האדם הקרוב אלינו ביותר),
לקחת אחריות על כך זה הצעד השני - הבחירה לשנות , לפעול, ליצור את מה שאת רוצה, לגרום לזה לקרות, בין אם זה בינך לבין עצמך ובין אם זה עם בעלך - אולי לפתח שיחה פתוחה ומלאת הקשבה, רצון לפתור את הדברים, רצון לחשוב יחד , כיחידה אחת איך תוכלו לשנות את הדברים, אולי יש לך צרכים מסויימים שאת צריכה ממנו, אולי יש לו משהו לאמר לך שלא נאמר כדי לשפר את היחסים,
הסתכלי על זה כעל הזדמנות לצמיחה ! !
תוכלי ללמוד ולהתפתח ולחזק את הקשר בינכם ע"י הפתיחות והמודעות שתגדל אצלך.
את מוזמנת לשתף לגבי השאלות הללו, וכך להתמקד יותר על מנת לקבל תשובה לשאלתך
בהצלחה וחג שמח
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)