מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זוגיותמעין23/09/2010
היי
הרקע הו שאני לנמצאת בזוגיות 6 שנים מתוכם 4 נשואה, עד כה כל הבחירות נעשו בשבילי ואני לא הייתי צריכה לעשות החלטות, אני נמצאת עכשיו בפרשת דרכים ואני נוטה מאוד לרצות להתגרש ולהתחיל חיים חדשים
אני מאוד רוצה חיים מרגשים והיום אני מרגישה חוסר ריגוש בזוגיות ובכלל לא מעוניינת להביא ילדים, מרגישה שאני עדיין מעוניינת ל"התפרפר" ולכבוש, להתרגש ולמצוא זוגיות שיותר מתאימה לי
אני ממש חשה כי זה מאוד לא בוגר ואפילו גברי אבל זה מה שבא לי.
האם זה בסדר או מצריך טיפול?
והאם זה טיפול שצריך להתחיל זוגי או אישי?
האם פרידה מהסיבות הללו הגיונית?
חשוב לציין כי ההתלבטות קיימת כבר כמעט שנה וקשה לי לעשות את הצעד, בזמן הזה אני מרגישה שאני לא אוהבת את בעלי ולא כ"כ נמשכת אליו.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרית יקרה
עדה מורג26/09/2010אכן...התלבטות קשה, נכון?
בדבריך לא ציינת בת כמה את....מה שהיה עוזר להסתכל על התמונה ביותר בהירות.
בכל מקרה....אי אפשר להתווכח עם התחושות שלך: חוסר משיכה, חוסר אהבה, חוסר ריגוש ועוד
את כותבת שבעבר לא ידעת לעשות בחירות ועשו אותן עבורך- האם היום את יודעת?
האם את יודעת איזה חיים חדשים את רוצה?
האם את בכלל רוצה זוגיות? האם את יודעת איזו מין זוגיות את רוצה?
האם יתכן שאת יכולה למצוא ריגושים בתחומים אחרים בחיים ובמקביל לטפח את הזגיות שיש לך?
כאשר עומדים בפני החלטה כזו השאלות הן רבות ואני מזמינה אותך קודם כל ליצור בהירות בינך לבין עצמך.
לגבי סוג טיפול....זה מאד תלוי במה את רוצה לטפל.
אם את רוצה למצא תשובות לעצמך,ליצור בהירות בחייך ו לחזק את יכולת ההחלטה שלך - אז ברור שרצוי טיפול או אימון אישי.
אם את רוצה בכל זאת להציל את הזוגיות הקיימת - מומלץ כמובן טיפול זוגי...
חג שמח ובהצלחה!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)