מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קצת מיואשת מעצמי.לב26/09/2010
שלום,
אני נמצאת במערכת יחסים רצינית מזה שנה (אנחנו מאורסים ואמורים להתחתן עוד מספר חודשים). הוא בעל חשק מיני גדול מאוד ואילו אני ללא חשק בכלל עד כדי התחמקות או קיום יחסים על כסוג של וי. בחודש הראשון ליחסים עד כמה שאני זוכרת היה סקס טוב, אבל אז חטפתי הרפס וקונדילומה, רק בחודשיים האחרונים התחלתי להשתחרר מהטראומה אשר פקדה אותי, אבל החשק נעלם...לפני שהכרתי את הבחור, הייתי שנה רווקה וכשקיימתי יחסים היה לי חשק רב למרות שידעתי שהקשרים הללו לא יובילו לשום מקום. אני מרגשיה שאני אוהבת את הבן זוג שלי אבל לא מאוהבת בו. לעיתים בעת מחזור החשק המיני שלי עולה אבל החודש גם זה לא קרה...אני די מיואשת מעצמי. הוא תומך ומבין ומנסה לא להלחיץ, אבל אין לי בכלל תשוקה אליו. אני יודעת שאיתו אני רוצה להיות אבל זה מאוד חסר לי הרצון לקיים יחסי מין, אני גם תוהה מה יהיה בהמשך, אנחנו בסך הכל רק שנה ביחד. יש לציין שלפניו היו לי שתי מערכות רציניות אחת 4 שנים והארחת שלוש שנים ובהן היה לי הרבה יותר חשק מעכשיו...האם יש אילו תרופות מומלצות? טיפות חשק? ג'ל טסטוסטרון? אני מוכנה לנסות כל דבר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לב יקרה
יעל צ'רניאק27/09/2010את מעלה את נושא התשוקה, ואת מציינת שהיתה לך טראומה עם המחלות ואת רק לא מזמן התחלת להשתחרר מהטראומה, לגופך ולתשוקתך לוקח זמן להתאושש מהטראומה, זה נשמע סביר ומובן לחלוטין.
קיימים גם רבדים עמוקים יותר לא מודעים לעיתים שחוסמים את התשוקה והדחף המיני.
יתכן וזה קשור אלייך בלבד, לחייך, למיניות שלך, לייצריות שלך, יתכן ואת משקיעה חלק נכבד מהאנגיה המינית שלך בדברים אחרים שמעסיקים אותך,יתכן שזה קשור לתקופה זו בחייך, לנשיות שלך, לעבר שלך וכו' יכולות להיות חסימות מיניות מכל מיני סיבות, ויתכן גם שזה קשור לקשר בינכם.
כדי להבין לעומק את המחסומים והסיבות לחוסר החשק , כדאי לעשות זאת באופן מסודר עם איש מקצוע מומחה בתחום.
את שואלת לגבי תרופות/ טיפות/ ג'ל - לגבי כל אלו כדאי להתייעץ עם סקסולוג/ית .
לא להתייאש, אם את רוצה למצוא את התשוקה המינית שלך ונחושה - זה יקרה!
יש אהבה, יש רצון, תגיע גם התשוקה!
בהצלחה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)