מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משבר בזוגיותעדינה02/10/2010
הי,
בעלי ואני נמצאים כבר 10 שנים ביחד, מתוכם 5 שנות נישואין. במהלך השנים ידענו עליות ומורדות ויש לנו 2 בנות קטנות.
אנו נמצאים בשלב של משבר אמון הדדי עמוק שהוביל אף להתלבטות אם לפרק את הנישואין.
החלטנו שכדאי בכל זאת לשקם, אך בעלי לא מוכן ללכת לייעוץ.
איך אפשר בכל זאת לשקם ללא עזרה מקצועית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדינה יקרה
עדה מורג03/10/2010אני מוקירה אתכם על ההחלטה לנסות ולשקם את היחסים ואכן זה דורש השקעה מצד כל אחד מכם.
ברור שיעוץ משותף היה מועיל מאד אך אם את נחושה לשמור על המסגרת ולבנות את האמון מחדש
את יכולה לעשות זאת ביוזמתך הבלעדית. גם יעוץ/ אימון/ טיפול של צד אחד מבני הזוג ישפיע לטובה
על היחסים.
אני מאמינה שמה שאת תשדרי בקשר, זה מה שתקבלי חזרה......
האם את משדרת אמון?
האם את סולחת על אירועי עבר?
על מה את שמה את הפוקוס ביחסים ביניכם? על משבר האמון? או על עתיד משותף?
האם את יודעת להעריך את ההחלקים הטובים בזוגיות שלכם?
מה ניתן לשיפור?
איך את יכולה לתרום לשיפור?
אין ספק שאם יחול שינוי בהתיחסות שלך הצד השני יגיב לטובה....
בהצלחה!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)