מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משבר מינימעין02/10/2010
שלום
אני נשואה כחמש שנים ויש לי חוסר משיכה לבעלי
אני מרגישה שאני ממש לא נמשכת אליו, בתחילת הקשר היה לנו אחלה סקס אבל לא הייתי מגדירה אותו כטוב ביותר שחוויתי
ולאחרונה הגוף שלי החל לאותת שימנים שמלחיצים אותי כגון, אני מתעצבנת שהוא מלטף אותי או חוששת שהליליה "נצטרך" לעשות סקס
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורן יקרה
עדה מורג04/10/2010מן התאור המצומצם שלך קשה להבין אם אכן המשבר הוא מיני או שמא יש סיבות נוספות ברקע.
למעשה את שואלת "מה זה אומר?" על סממנים פיזיים שקשורים בקרבה עם בעלך.
אני רוצה להזמין אותך להתבוננות יותר עמוקה....
איך את מרגישה בתחומים אחרים בחייך?
מה מידת השמחה והסיפוק שלך ביומיום?
מה טיב היחסים שלך עם בעלך?
מה טיב התקשורת ביניכם? האם יש פתיחות? חברות? זמן איכות?
האם יש ביניכם אהבה?
אם מתוך תשובותיך תמצאי שיש מקום לשיפור באחד התחומים האלה, אז יתכן שמצאת את הסיבה למתיחות שאת חווה. נסי לעבוד על זה.....ואולי זה יביא לישנוי.
בכל מקרה אם המשבר המיני לא נובע ממתיחות בתחומים אחרים, אולי כדאי לפנות לאיש/אשת מקצוע בתחום הסקסולוגיה.
בהצלחה!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)