מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
המשך
מעין07/10/2010היי יעל
אחרי חשיבה מעמיקה, הוא באמת עונה על כל הדברים שאני רוצה
אבל אם יש לי תחושה לא טובה, ספק שמתעתע ביולא עוזב
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מעין07/10/2010ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורן יקרה
יעל צ'רניאק07/10/2010מצויין!
אם לאחר חשיבה מעמיקה הוא באמת עונה על כל הדברים שחשובים לך ושאת רוצה בבן הזוג זה נפלא.
הספק יכול לנבוע מדברים שונים.
יתכן וקיימים אצלך פחדים שלא קשורים אליו, אלא רק מתבטאים מולו כי הוא בן זוגך.או שיתכן שיש בו משהו עמוק יותר שמעלה אי שקט, חשש, ספק.
זה כבר מצריך חקירה יותר מעמיקה אצלך.
לעיתים הפחדים שלנו לא מודעים, ולכן אנו מרגישים תחושה של אי נוחות או ספק, או חשש ולא יודעים למה לקשר זאת.
זה מאוד אישי, הפחדים שלנו יושבים על דפוסים ואמונות שיש לנו מהילדות, אולי אימצנו אותם מהורינו או מהסביבה בה גדלנו וחונכנו.
על מנת לגלות את אותן אמונות, יש צורך בתהליך יותר מעמיק עם איש מקצוע, מאמן או מטפל, שתפקידו לאתר ולחשוף ביחד איתך את האמונות הבסיסיות שיושבות אצלך וגורמות לך להטיל ספק,
תחושה לא טובה היא הסימפטום, יכולים להיות גורמים שונים לכך ולכן כדאי להתייעץ באיש מקצוע בתהליך מעמיק.
בהצלחה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוסחהמעין02/10/2010
שלום
אני בת28 וחסרה לי קצת הכוונה מהורי בתחום הזוגי
הייתי רוצה לדעת אם יש שאלות שאני צריכה לשאול את עצמי טרם אני בוחרת להתחתן עם בן זוגי
כדי לדעת שהוא האחד, כי יש לי ספק בכך
האם יש הכוונה שתוכלו לתת לי
אבל ממש שאלות שאוכל להתמודד עם מענה עבורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורן יקרה
יעל צ'רניאק04/10/2010החלטה להתחתן היא בהחלט החלטה משמעותית וכדאי להתבונן טוב טוב עם עצמך האם את עושה את הבחירה הנכונה עבורך.
שאלי את עצמך ללא קשר לבן הזוג שלך כיום את השאלות הבאות:
איזה זוגיות היית רוצה בחייך?
אם הכל היה אפשרי איך היית רוצה שיראו היחסים בינכם?
איזה ערכים חשובים לך בזוגיות? כבוד, שמחה, יושר, פתיחות, חברות... וכו'.
איך היית רוצה שבן הזוג יתייחס אלייך?
על אילו דברים לא היית מוכנה להתפשר בקשר? מהם הקקוים האדומים שלך?
איזה אדם לדעתך מתאים לך? מה יש בו שנכון עבורך?
עכשיו, התבונני על התשובות שענית וראי מהי ההתאמה שקיימת לבן זוגך הנוכחי, חלקי את הדברים לשתי קטגוריות:
1. דברים שהיית רוצה בבן זוג וקיימים בחבר שלך
2. דברים שלא קיימים.
מבין הדברים שלא קיימים בבן זוגך - התבונני, האם הם חשובים עבורך, מ1-10 כמה הם חשובים עבורך, נסי לראות אם זה דברים שהם קריטיים מבחינתך או שתוכלי לחיות גם בלעדם, האם דברים אלו יכולים להתפתח תוך כדי הקשר?
נסי לא לבנות על כך שבן זוגך ישתנה. גם אם זה יקרה, אנחנו לא רוצים לבנות על כך שבן זוגנו ישתנה , כי נסיון לשנות את בן הזוג זהו מפתח לבעיות בקשר (מה גם שזה לא בשליטתנו).
עשי את ההתבוננות בכתיבה, עני על השאלות ברצינות בכתיבה עם עצמך
קבלי את ההחלטה הנכונה עבורך!
בהצלחה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואי!!!!
מעין04/10/2010יעל עזרת לי מאוד!
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה
יעל צ'רניאק05/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)