מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עכשיואני22/10/2010
שלום,
אני אכתוב כך- אנחנו ביחד ,אבל הימים האחרונים מזכירים את כל הלמה נפרדנו,השבר והקילקול של הפרידה רובצת עליי מאוד ,כל אחד עם מטענים אני מאוד קשה איתו עכשיו
כשלא היינו יחד מאוד דאגתי לעצמי,אני מרגישה שאני מתקדמת ,התחלתי לימודים,אני מתעסקת בתחביבים שלי ,רואה חברים,משפחה עובדת מבלה
ועכשיו שחזרנו הרגשה של עוד יותר ,ובעיקר בקורתיתו אליו ולאורך חייו כעסים עליו
שמקורם בהתנהגות מסויימת וארוכה וכפי שמארתי מטענים מאז,בימים האחרונים נראה שחזרנו לסיבה שנפרדנו בגללה
אני לא יודעת אם הבעיה היא איתי ודברים בי שנורא חשוב לי לראות מה קורה איתי ולהרגיש טוב עם עצמי ולא להרגיש שאני הולכת בשביל הזוגיות הזו כי אני נורא פגועה וכועסת
מצד שני עצבים עליו כשהא לא משנה דברים בשבילי
הרגשה שנפרדנו והייתה לזה סיבה וחשש שעכשיו שביחד אז אם שוב יהיה בלאגן אז זהו כבר ...
גם בסקס אני נורא מרוחקת מצד אחד,מצד שני מזכירה לו בדרכים אחרות שאני האישה הכי סקסית שהוא אי פעם יכיר (:
אני רוצה להאמין שאנחנו יכולים להיות ביחד ,שאנחנו יכולים להיות החברים הטובים שאנחנו יכולים להיות ,לתת לכל אחד את המקום לעצמו ומהמקמום הזה בלי חשש לבוא לביחד מתוך בחירה ומודעות ,ובתןך זה להעשיר כל אחד את האחר ולחזק ולהיות ביחד כזוג עם כל הטוב שבזה
עצות?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בילבולית יקרה
עדה מורג23/10/2010אני שומעת בדבריך שני קולות:
האחד - הילדה הקטנה הפגועה, הכועסת, מלאת ביקורת וטענות, רואה רק את עצמה.
השני - האישה הבוגרת, זו שיודעת מה היא רוצה לתת ומה היא רוצה לקבל: יחד, חברות, בחירה מודעת, תמיכה והעשרה הדדית.
אז אני שואלת אותך יקרה......
לאיזה משני הקולות את נותנת יותר תוקף? איפה את שמה את הפוקוס?
האם תוכלי להתמסר לקול האחד שיבנה עבורך-עבורכם- עתיד טוב יותר?
אין לי ספק שהדבר שעליו תשימי את הפוקוס הוא זה שיגדל ויצמח ויפרח.....
האם תוכלי לעשות בחירה מודעת? האם תוכלי להיפרד מפגיעות וביקורת?
האם תוכלי להתמקד בחברות, בתמיכה, בהעשרה ההדדית?
בטוחה שכן!
מאחלת לך עתיד נפלא ביחד...
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אני23/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)