בעיה ריגשית עקב חילופי זוגות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה ריגשית עקב חילופי זוגות
    שרון
    26/11/2007

שלום, אני בת 35. נשואה זה למעלה מ- 13 שנים. בשנים האחרונות התחלנו להיפגש עם בחורים בודדים על מנת להגיע להיי מיני. בעלי משתגע מזה שאני עם בחורים אחרים ודי נוח לי עם הנושא כיוון שגם אני נהנית. בפעם האחרונה פיתחתי רגשות כלפי בחור אך נפגעתי ממנו מאד כיוון ששנינו רצינו דברים שונים. לאחרונה אניובעלי מרוחקים מאד. הוא חוזר עצבני מהעבודה. ואין לו כ"כ זמן בשבילי גם כשהוא בבית. חסר סבלנות לכל מילה שאני אומרת. בחודש האחרון הגעתי להחלטה שאני רוצה להפסיק עם המפגשים הללו של חילופי זוגות גי שמתי לב שאני הופכת להיות 100% מתשומת ליבו אחרי המעשה. הוא מרגיש שהוא מאוהב בי מעל הראש. מחזר ונותן את כל האהבה שהוא יכול אך יום למחרת הוא חוזר להיות כהרגלו. לא מתייחס במיוחד. נותן את כל תשומת הלב לילדים ובאיזה שהוא מקום שוכח אותי. שמתי לב שאני ממש מעצבנת אותו בכוונה לעיתים קרובות כדי למשוך תשומת לב(מרגישה לפעמים כמו בני בן ה-4). איך אפשר לשבור את המעגל הזה?עליי לציין שבעלי הוא בן אדם מקסים. אבא טוב, מפרנס, ופסיכולוג טוב לכל חברינו ובני משפחתינו . בכל בעייה פונים אליו והוא כמו קסם יפתור ויסייע בהכל. אני מרגישה מעט מוזנחת.
    האם יתכן שגם חילופי הזוגות השפיעו פה? תני ל י בבקשה טיפים לצאת מהמעגל הזה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום אפרת

עדה מורג
    26/11/2007

יש בדבריך כמה וכמה שיחות.....
    מצד אחד את מספרת איזה בעל מקסים יש לך, מצד שני את מספרת על התרחקות ביניכם
    ואת משערת שזה נובע מחילופי הזוגות.
    את גם מספרת שפיתחת רגשות כלפי בחור מסוים ושנפגעת ממנו.
    האם בעלך יודע על רגשותיך כלפי הבחור? האם הוא מרגיש אותך?
    נראה לי שאחרי 13 שנה ביחד כנראה חיפשתם "גיוון" או "שעשוע" אך לכל בחירה בחיים יש כנראה גם מחירים.
    איך היתה התקשורת ביניכם לפני חילופי הזוגות? האם את רואה הבדל בין לפני ואחרי?
    מי את בזוגיות, אפרת? את אומרת שלעיתים את מעצבנת אותו כמו ילד בן 4 כדי לזכות בתשומת לב.
    מה יאפשר לך לפתוח בשיחה פתוחה וכנה עם בעלך על מה שאת מרגישה?
    זה ממש לא משנה עם המצב הזה נגרם כתוצאה מחילופי הזוגות, מה שחשוב הוא לבדוק עד כמה אתם רוצים לשפר את הזוגיות שלכם (בלי פרטנרים חיצוניים).
    האם חשבת מה ילדיך קולטים מהזוגיות שלכם?מהתקשורת או חוסר התקשורת שלכם?
    אינני נוהגת לתת כאן טיפים אך אני בהחלט מזמינה אותך להתבונן בזוגיות שלך ולפנות לכל סדנא או
    טיפול או אימון זוגי שיוכל לתרום לכם בהעלאת המודעות הזוגית ובשיפור התקשורת.

בהצלחה וערב נעים לך,
    עדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו